FOX TV ekranında yayınlanan Sen Çal Kapımı Sevenlerine Kötü Haber! Dizi Final Yapabilir

FOX TV ekranında yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiren Sen Çal Kapımı dizisinden kötü haber geldi! Dizinin final yapabileceği söylentisi herkesi çok üzdü.. Ayrıntılar belli oldu

FOX TV ekranında yayınlanan Sen Çal Kapımı Sevenlerine Kötü Haber! Dizi Final Yapabilir

Başrollerini Hande ERÇEL ve Kerem BÜRSİN’in paylaştığı, yan rollerde ise Melisa DÖNGEL, Sarp BOZKURT, Bige ÖNAL ve Engin SEZGİN gibi isimlerin yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı söyleniyor. Fox Tv’de yayınlanan ve iki sezondur takip edilen Sen Çal Kapımı dizisi son olarak 34. bölümünü yayınladı. İlk günlerdeki başarısını devam ettiremeyen dizi, son bölümü ile Total reytinglerde ilk 10’a girmeyi başaramazken, AB grubu reytinglerde 7. sıraya yerleşti.

 

Hande ERÇEL’in canlandırdığı Eda karakterinin eğitim bursunu kaybetmesi sonucu Serkan karakteri ile tanışmasını, bu ikilinin arasındaki duygusal bağın nefretten aşka dönüşmesini konu alan Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölümleri Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlamışken sonrasında kanalın aldığı kararla birlikte dizi Cumartesi akşamları yayınlanmaya başladı.

Bu karara dair herhangi bir açıklama yapmayan kanal son bölümler ile birlikte istediği reyting oranlarına ulaşamıyor. Reyting konusunda mağdur olan dizinin final yapması bekleniyor.

sen-cal-kapimi-haber-resim-e7ad4f98-d8c5-4234-9c45-56db5d9fb5c0-mpositioned-640x360.jpg

Dizinin son bölümlerinde Kerem BÜRSİN’in hayat verdiği Serkan karakteri büyük bir kaza geçirerek hafızasını kaybetmişti. Serkan karakterinin hafızasını kaybetmesi ile birlikte dizinin olay örgüsü tam zıttı yönde değişerek bambaşka bir yere çekildi ve dizi adeta ilk bölümlerine geri dönmüş oldu.

Son zamanlarda istenilen reytingi yakalayamayan Sen Çal Kapımı dizisi, Serkan karakteri hafızasını kaybetmeden devam etmiş olsaydı yine ayrı başarısızlığa uğrayacak mıydı merak ediliyor  ancak ne yazık ki bu sorunun cevabına ulaşmak mümkün değil.