FOX TV ekranında fırtınalar estirecek Sen Çal Kapımı Yeni bombasını paylaştı

FOX TV ekranında yayınlanacak TV dizisi Sen Çal Kapımı yeni fragmanı yayınladı.

FOX TV ekranında fırtınalar estirecek Sen Çal Kapımı Yeni bombasını paylaştı

Fox Tv ekranlarına yaz döneminde geri dönmeye hazırlanan dizi Sen Çal Kapımı izleyiciyi kendine çekmek için yeni bir fragman daha verdi. Fragman da Eda ve Serkan muhtemel olarak Eda'ya ait olan bir otel de karşılaşırlar. Aradan yıllar geçmiş, Eda'nın bir kızı olmuş ve 5 yaşına gelmiştir. Belli ki Eda ve Serkan'ın kızıdır ve Serkan durumu bilmemektedir.

Telefonda Melo ile konuşan Eda'nın sohbetine bakılırsa Eda'nın halası Ayfer hanım, Eda ve Serkan'ın görüşmesini istemez.

Ancak büyük aşklarına engel olamayan ikili belli ki yine birbirilerine doğru çekilecekler.

Serkan'ın hastalığı da belli ki hala devam etmektedir. Engin ve Serkan arasındaki sohbete bakılırsa da, artık Engin de bir şekilde bu ilişkiyi desteklemez ve söyle ne gerekiryorsa Elveda de şeklinde bir tutum içindedir.

Ancak birbirilerine karşı koyamayan çift bir kahve içelimden romantik akşam yemeğine evrilen bir buluşma içersinde tekrar deneyelim mi moduna gireceklerdir.

Bakalım Eda ne cevap verecek, Serkan çocuğunu öğrenince ne tepki verecek? Bu kız çocuğunun adı nedir acaba? Bunların hepsini 9 haziran günü ekranlara geri dönecek olan dizimizden öğreniyor olacağız. Yolları açık olsun.