FOX bu sezona büyük bir hatayla başladı! Sonunu düşünmeden alınan bu karar her şeyi berbat edecek

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan FOX, dizi sektörünün en iddialı kanalları arasında bulunurken, bu sezon nazara geldi. Ünlü kanal, diziler için izlediği stratejinin kurbanı olurken, dizilerine de yazık etti.

FOX  bu sezona büyük bir hatayla başladı! Sonunu düşünmeden alınan bu karar her şeyi berbat edecek

Geçtiğimiz sezon dizileriyle akşamlara damga vuran FOX, bu sezon izlediği yanlış strateji nedeniyle büyük sorunlar yaşıyor. Diğer kanallar az ve öz yapımlarını iyi değerlendirmelerle günlere dağıtırken, FOX birçok diziyi bünyesine alarak yanlış yaptı. Çok fazla dizinin olmasıyla az tekrar vermek zorunda kalan FOX, başarılı yapımlarına gereken özeni veremediği için final yaptırma yoluna gitti.

SON YAZ VE UZAK ŞEHRİN MASALI HEBA OLDU

Barış Kılıç, Aslıhan Güner gibi oyuncuların oynadığı Uzak Şehrin Masalı, yeterli özen ve yanlış gün seçimiyle yerle bir oldu. Yargı ve Teşkilat'ın olduğu bir akşama getirilen Uzak Şehrin Masalı, çok kötü reytinglerle dibe vurdu ve final kararı aldı. Ardından Ali Atay, Alperen Duymaz, Birce Akalay ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrolü oynadığı Son Yaz heba edildi.

BU KEZ DE YALANCILAR VE MUMLARI TEHLİKEDE

Geçtiğimiz sezon harika işler çıkaran Son Yaz, gün değişikliğine kurban giderek reytinglerde çakıldı. Hal böyle olunca dizi final yapma kararı alarak kısa sürede ekranlara veda etmiş oldu. İki dizinin harcanması sonrasında bu kez de Yalancılar ve Mumları tehlike altında.

PERŞEMBEDEN PAZARA ALINMASI REYTİNGLERDE ÇAKILMASINA SEBEP OLDU

Med Yapım imzalı dizi ilk iki bölümüyle ekranlara geldi. İlk olarak Perşembe günü Camdaki Kız karşısında olması beklenirken, ani bir kararla Uzak Şehrin Masalı dizisinin yerine çekildi. Teşkilat ve Yargı'nın karşısında şans bulamayacağı açık olan dizi reytinglerde dibi boyladı. Bu sezon FOX yönetiminin izlediği dizi stratejisi, çok iyi yapımları yerle bir edebilir. Üstelik gerekli reklamlara süre kalmadığı gibi, dizi tekrarları için zaman da kalmıyor. Bu durumda da diziler beklenen etkiyi gösteremiyor.