Finale yaklaşırken Savaşçı'da üzen veda.

Savaşçı da erken veda seyirciyi çok üzdü.

Finale yaklaşırken Savaşçı'da üzen veda.

Fox Tv ekranlarında 5 sezondur devam eden Savaşçı dizisi reyting kaybıyla maalesef gündeme gelmişti.  109. bölümüyle final yapmaya hazırlanan dizide beklenmedik bir ayrılık daha izleyiciyi çok ama çok üzdü. Öncelikle dizinin ilk başrol oyuncu Tamer Karadağlıydı ve devamında diziye 12 farklı karakter daha merhaba demişti. Ancak ne yaptılarsa olmadı, seyirciyi kendine çekemedi.

Üstelik vatan sevgisi ve askerlik temasının işlendiği dizinin bu kadar reyting kaybı yaşaması yapım şirketini oldukça şaşırtmış ve sezon ortası ara verme kararı almışlardı. Cumartesi günü TRT1 ve Atv de yayınlanan Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizisine reytinglerini kaptıran dizinin maalesef çok tutanamayacağı belli olmuştu.

2017 yılından bugüne kadar Uzman Çavuş İlyas karakterine hayat veren Ali Tarık Fındık dün vurularak dizideki hayatına gözlerini yumdu. Bu da az ve öz kalan izleyiciyi göz yaşlarına boğdu.

Oyuncunun sahnede gösterdiği performans adeta seyirciyi büyüledi ve etkisinden bir süre kurtaramadı. Maalesef vedasına 1 hafta kalan dizinin bitmemesi için seyirci elinden gelen her şeyi yapsa da nafile. Maalesef dizi arşivdeki yerini almaya hazırlanıyor.