Final Çanlarının Devam Ettiği TRT Dizisi Gönül Dağı'ndan seyirciyi çılgına çeviren karar

TRT1 Ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi final yapacak mı yapmayacak mı diye herkes sorarken dizi yayın akışında yer almamıştı. Dizinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu

Final Çanlarının Devam Ettiği TRT Dizisi Gönül Dağı'ndan seyirciyi çılgına çeviren karar

Yayınlandığı günden itibaren olay konusu olan Gönül Dağı dizisiyle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Dizinin ne zaman final yapacağı merak konusu olurken kanaldan ve yapımcılardan açıklama yok.

Ancak dizi 27 Mart yayınında yayın akışında yoktu. Herkes haliyle bu durumu çok merak etti. Dizi final yapacak iddiaları gündemi sarsarken bomba bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada dizinin final yapmayacağı belirtildi. Peki dizi neden yayın akışında yoktu? Bu konuyla ilgili beklenen açıklama geldi..

Sosyal medya adeta final iddialarıyla yıkılmış ve seyirciler çileden çıkmıştı. Gönül Dağı dizisi Norveç ve Türkiye arasında yapılan maç nedeniyle yayınlanmamış. Dizi ilerleyen haftalardaki yeni bölümlerinde tekrar kendi gününde yayında olacak.

Yani şimdilik final söylentileri gerçeği yansıtmıyor. 1 Haftalık bir aranın ardından dizinin yeniden ekranda olacağı açıklandı