Fahriye Evcen dizilere döner ancak bir şartı var

Fahriye Evcen hangi dizide rol alacak?

Fahriye Evcen dizilere döner ancak bir şartı var

Yaprak Dökümü, Çalıkuşu, Yalancı Bahar gibi dizilerde ve Evim Sensin, Sonsuz Aşk, Aşk Sana Benzer gibi filmlerde başarısıyla adından söz ettirmiş Fahriye Evcen, bir süre önce hamileliği ve bebeğinin büyüme süreciyle ekranlara veda etmişti. Kendisini daha çok reklamlarda görerek, hasret giderdiğimiz Evcen'den dizi ile televizyona dönebilmek adına bir yeşil ışık yandı.

Özellikle Çalıkuşu sayesinde eşi Burak Özçivit ile tanışan ve büyük bir aşka yelken açan oyuncuların, Karan isminde sevimli mi sevimli bir oğulları var. Artık büyüdüğü içinde annesi Fahriye Evcen'in ekranlara dönebilmesi biraz daha içe sinebilir bir durum haline geliyor. Ancak kendisinin bir şartı var! Ne mi dersiniz?


Yapılan röportajlara: "Görüşülen projeler var ama doğru iş olması çok büyük bir öneme sahip böyle bir ara vermeseydim bile içime sinen bir iş olması benim için çok önemli." şeklinde açıklamalar yaptı.

Dizilere veda ettiği dönemden bugüne kadar bir çok değişikliğin olmasıda Fahriye Evcen'e dijital bir platformda dizi mi yoksa televizyon işi mi şeklinde bir soru yöneltilmesine sebep oldu.

Biliyoruz ki dijital platformalarda dizi sürelerine televizyon projlerine göre oldukça kısa. Çekimleri belki daha uygun saatlerde sürüyor ve oyunculara özel hayatları için zaman kalabiliyor. Bu soruya Evcen'den cevap " Dijitalin artık günümüzde çok önemli bir durumu var, neden olmasın." şeklinde geldi. 

Kuruluş Osman'da başrol olan eşi Burak Özçivit'in dizisinin sezon finaline girmesinin ardından ailecek bir tatile gidecekler. Bu sırada belki içine sinen bir şey bulursa kim bilir Eylül'de Fahriye Evcen'i yeni bir proje ile karşımızda bulabiliriz.