Eylül ayında en çok konuşulan dizi karakterleri belli oldu! Listenin ilk sıralarında o mükemmel çift var!

Somera tarafından yapılan Eylül 2021 araştırmasına göre, Eylül ayında en çok konuşulan dizi karakterleri belli oldu. Bu tabloya göre listenin başında FOX'un final yapan dizisinin karakterleri yer alıyor.

Eylül ayında en çok konuşulan dizi karakterleri belli oldu! Listenin ilk sıralarında o mükemmel çift var!

Türk dizileri Eylül ayında yeni sezonları ile geri dönerken, yaz dizileri de büyük bir sükse yakaladı. Böyle rekabet dolu bir ortamda dizi şöleni yaşanırken, Somera da sosyal medyanın en popüler dizi karakterlerini belirledi. Eylül 2021 araştırmasına göre en çok konuşulan 5 dizi karakteri belli oldu. Listenin başındaki ilk iki isim hiç şaşırtmadı.

SEN ÇAL KAPIMI'NIN YILDIZLARI İLK SIRAYI KAPTI

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Kerem Bürsin'in hayat verdiği Serkan ile Hande Erçel'in hayat verdiği Eda, listenin ilk sırasında yer aldı. Serkan Eylül ayında 2 milyon 595 bin 709 iletiyle, Eda 2 milyon 121 bin 549 iletiyle ikinci oldu.
Ada Masalı'nın Poyraz'ı 1 milyon 631 bin 671 ileti ve Haziran da 1 milyon 594 bin 257 ileti ile dördüncü oldu. Beşinci sırayı ise 970 bin 296 ileti ile Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı aldı.

8 Eylül gününde Sen Çal Kapımı bitmiş olmasına rağmen, Bürsin ile Erçel'in karakterleri rakiplerine büyük fark atarak listede ilk sırayı almayı başardı. Sen Çal Kapımı, Game Of Thrones'un da rekorunu kırarak dünyada en çok konuşulan dizi olmayı başararak tarihe geçmişti. Aynı etki karakterler üzerinden yapılan araştırmada da ortaya çıktı. Her ne kadar dizi bitmiş olsa da izleyicilerin diziye olan ilgisi bitmemiş gibi görünüyor.

fatls01wyayxd92.jpg