Evlilik Hakkında Her Şey'e gizemli takviye! Herkes o ismi merak etti

MF Yapım imzalı Evlilik Hakkında Her Şey, yeni bölüm fragmanıyla herkesi heyecanlandırdı. Son bölümde Jale, Sergen ve Azra'nın oğlunu kaçırmaya kalktı. Ancak karşısına Azra dikildi. Yeni bölümde Azra'nın dik duruşunu, Melisa'nın prangalarını kırışını, Ural'ın öğrendiği şok gerçeği ve gizemli Hümeyra'yı göreceğiz.

Evlilik Hakkında Her Şey'e gizemli takviye! Herkes o ismi merak etti

MF Yapım imzalı Evlilik Hakkında Her Şey, FOX ekranlarında başarılı yolculuğuna devam ediyor. Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya gibi başarılı isimlerin bulunduğu dizi, yeni bölüm fragmanıyla merakları kamçıladı. Son bölümde Jale, Sergen ve Azra'nın oğlunu kaçırmaya kalktı ama karşısına Azra dikildi. Yeni bölümde de bu sahnede neler olacağının ipucu verildi.

AZRA VE JALE KOZLARINI PAYLAŞIYOR

10. bölümde Azra, çocuklarını korumak için Jale ile savaşa girecek ve oğlunu kurtaracak. Öte yandan yıllarca Koray'ın baskılarıyla mücadele eden Melisa, prangalarından kurtulacak. Ural ise en büyük şoku yaşayan kişi olacak. Velayet davasını Ural ve Sanem kazandı ancak tam o anda içeriye Selçuk girerek, Ural'ın kızının babasının kendisinin olduğunu söyledi. Bu iddia ortalığı baştan sona karıştıracak. Ural, kızına büyük bir sevgiyle bağlı. Bu iddia gerçek olursa, işler de tamamen değişecek.

1.png

HÜMEYRA, YILDIRIM VE AZRA'YI ŞOK EDECEK

Bir başka önemli konu ise Hümeyra. Koray Tercan, yeni bölümde avukat olarak muhtemelen Hümeyra'yı tutacak. Hümeyra ise Yıldırım ve Azra'nın ortak tanıdığı çıkacak. Hem Yıldırım'ın hem de Azra'nın şok olmasından anlaşılıyor ki Hümeyra, dizide dengeleri değiştirecek bir rol oynayacak.