Evlilik Hakkında Her Şey için çok kötü haber! Final geliyor mu?

FOX ekranlarında yayınlanan MF Yapım imzalı Evlilik Hakkında Her Şey, Salı akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. İlk bölümüyle büyük umutlar vaat eden dizi, son bölümüyle bir düşüş yaşadı. Bu kötü sonucun etkisini atlatamayan dizi bir şokla daha karşı karşıya kaldı.

Evlilik Hakkında Her Şey için çok kötü haber! Final geliyor mu?

FOX ekranlarında yeni sezonda yayına giren Evlilik Hakkında Her Şey çok sevilen diziler arasına girmeyi başardı. İlk bölümleriyle iyi reytinglere ulaşan dizi, Masumlar Apartmanı ile kıyasıya yarışırken bir anda reyting şokuyla karşılaştı.

Son bölümünde ciddi bir gerileme yaşayan Evlilik Hakkında Her Şey, güçlü kadrosuna ve iyi konusuna rağmen düşüşle karşı karşıya kalınca ekip büyük sarsıntı yaşadı. Üstüne gelen yeni haberle birlikte işler iyice karıştı.

EDHO RÜZGARI YENİ DİZİNİN CANINI SIKACAK

Salı akşamları Masumlar Apartmanı'yla mücadele eden Evlilik Hakkında Her Şey, düşüş yaşarken bir yanda da ATV cephesinden haber geldi. Kanalın en popüler dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni sezonuyla geri dönecek. Hem de 26 Ekim Salı günü yayınlanacak. Bu haber karşısında sıkıntı iyice büyüdü. Çünkü hem dizinin reytingleri sıkıntıya girerken, şimdi de daha büyük bir sıkıntı baş gösterdi. EDHO, çok büyük bir kitleye hitap ediyor ve çok güçlü bir kadroyu yeni sezonunda ekibine topladı. Dizinin fragmanı bile kısa süre içinden milyonu devirmeyi başardı.

FİNAL Mİ GÜN DEĞİŞİKLİĞİ Mİ?

FOX'un bu konuda bir değişiklik yapıp yapmayacağı büyük merak konusu oldu. Dizinin gününde değişiklik yapılabilir. Gün değişimi olmazsa ve yeterli tanıtım yapılmazsa reyting düşer ve böylece bir dizinin daha final yaptığı haberiyle karşı karşıya kalabiliriz.