Evlilik Hakkında Her Şey dizisine ses getirecek iki usta oyuncu!

MF Yapım imzalı FOX dizisi Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde iki yeni oyuncu kadroya dahil oluyor. Boşanma avukatı Azra'nın davalarından birini oluşturacak olan çifte, çok sevilen iki oyuncu hayat verecek. Yayınlanan yeni fragman epey bir ses getirdi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine ses getirecek iki usta oyuncu!

FOX ekranlarında yayınlanan MF Yapım imzalı Evlilik Hakkında Her Şey, yeni bölümü için herkesi şimdiden heyecanlandırdı. Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı ve Sumru Yavrucuk gibi usta isimlerin rol aldığı diziye iki yeni isim daha dahil oluyor.

KADROYA İKİ YENİ USTA İSİM DAHİL OLDU

Yeni bölümde Azra-Sergen gerilimine şahit olurken, kadroya Engin Hepileri ve Sinem Öztürk'ün de girdiğini göreceğiz. Azra, Sergen'den intikam almak için bir plan peşindeyken, Sergen'in yasak aşkı da ailenin üzerine bir kara bulut gibi çökecek. Diğer yandan boşanma avukatı olan Azra, yeni bir dava alacak ve öğrendikleri karşısında şok olacak.

ŞİMDİDEN 750 BİN GÖRÜNTÜLEME ALMAYI BAŞARDI

7. bölüm tanıtımında Koray Tercan ve Melisa Tercan çiftinin diziye dahil olduğunu göreceğiz. Melisa Tercan'a Sinem Öztürk hayat verirken, Koray Tercan'a ise Engin Hepileri hayat verecek. İkilinin diziye katkı vereceği ve büyük bir etki yaratacağı şimdiden belli oldu. 1 gün önce yayınlanan fragman kısa süre içerisinde 750 bin görüntülemeye yaklaştı.

DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜ İZLEYİCİYİ ÇOK ETKİLEDİ

Sosyal medya kullanıcıları ise dizinin bu bölümü için heyecan duyduğunu ifade ederken, dizide kadınların hayatlarının işlenmesi de büyük tebrik aldı. Dizide Melisa Tercan'ın yaşadığı korku dolu bir hayattan söz edilirken, Koray Tercan'ın aslında iki farklı kişi olduğu da gözler önüne serilecek. Topluma yansıyan yanıyla çok iyi bir koca olduğu sanılan Tercan, aslında adeta bir psikopat olacak. Melisa Tercan'ın "Celladıma aşığım ben" sözleri de dizinin zirve noktası olacak.

FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ..