Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra'nın boşanma avukatının kim olduğunu öğrenen Sergen şok olacak!

FOX'un iddialı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'in yeni bölümünde işler iyice kızışacak. Azra, Sergen'in Sanemi öptüğünü öğrendikten sonra boşanma işlemlerini başlattı. Yeni bölümde Sergen çok büyük bir şokla karşı karşıya kalacak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra'nın boşanma avukatının kim olduğunu öğrenen Sergen şok olacak!

MF Yapım imzalı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde 8. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümünden itibaren beğenilen ve iyi reytingler alan dizi, yeni bölümüyle de büyük heyecan yarattı. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu gibi isimlerin rol aldığı dizide, Azra ve Sergen'in boşanma hamlesi büyük ses getirdi.

AZRA, SERGEN'İ TUZAĞA DÜŞÜRMEYİ BAŞARDI

Azra'nın kardeşi Sanem'i öpen Sergen, aynı zamanda eşini de başka bir kadınla aldattı. Bu süreçte Azra da Sergen ile arasının iyi olduğu oyununu oynadı ve deliller topladı. Sonuç olarak sorunsuz bir şekilde ayrılmak için Sergen'i tuzağa düşürmeyi başardı.

SERGEN, YILDIRIM'IN SÖYLEDİKLERİ KARŞISINDA ŞOK OLACAK

Yeni bölümde işlerin sakince hallolmadığını göreceğiz. Yayınlanan fragmanda, Sergen öfke dolu bir şekilde Azra'nın ofisine gelecek. Çünkü Azra, evin anahtarını değiştirerek Sergen'in eve girmesine engel olacak. Ofiste bağırıp çağıran Sergen'in karşısına ise Yıldırım çıkacak.

SERGEN İLE AZRA ARASINDA SAVAŞ BAŞLIYOR

Yıldırım, "Sesini bir alçalt istersen" diyecek ve o sırada Sergen büyük şok yaşayacak. Azra ise "Adam ol. Adam gibi boşan" diyerek Sergen'e tepki gösterecek. İşte tam olarak bu noktada işler değişecek. Çünkü Sergen artık savaş boyalarını sürecek. Yeni bölümde çok büyük bir gerginlik yaşayacağız.

İşte 8. bölüm fragmanı: