Evlilik Hakkında Her Şey, bomba gibi bir bölümle geliyor!

MF Yapım imzalı FOX dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, yeni bölümde izleyiciyi çok heyecanlandıracak. Azra ve Melisa'nın birlik olması, Jale'nin Azra ve Sergen'in oğlunu kaçırması, Sanem ile Ural arasındaki yakınlaşma derken yeni bölüm çok ses getirecek.

Evlilik Hakkında Her Şey, bomba gibi bir bölümle geliyor!

MF Yapım imzalı FOX dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, ilk bölümünden itibaren ses getiren yapımlar arasında yer aldı. Kadrosunda Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk gibi isimlerin olduğu dizi, gerek konusu gerekse de kadrosuyla efsaneler yaratmaya devam ediyor.

1.png

SAPLANTILI AŞIK JALE, SERGEN VE AZRA'NIN OĞLUNU KAÇIRACAK

Başladığı günden beri iyi reytingler alan dizi, yeni bölümüyle de çok ses getirecek. 9. bölümle izleyicisi karşısına çıkacak olan Evlilik Hakkında Her Şey, büyük heyecan yarattı. Yeni bölümde hem yeni bir aşk doğacak hem de bir evlilik temelden sarsılacak. Azra ve Sergen arasındaki boşanma gerilimi sürmeye devam ediyor. Sergen'e saplantılı olan Jale, Azra ve Sergen'in çocuklarına kendisini "Azra" olarak tanıttı. Sürekli olarak çocukların etrafında dolaşan Jale, yeni bölümde ikilinin oğlunu kaçıracak.

4.png

MELİSA KORKU DUVARLARINI BİR BİR YIKACAK

Öte yandan Melisa ve Koray Tercan çifti arasındaki korkunç olayların son bulması için Azra ve Melisa bir oyun oynamaya karar verecek. Sonucunda da artık korkunun bittiği ve Koray'dan ayrılacağı düşünülüyor. Çünkü fragmanda Koray, "Seni doğduğuna pişman edeceğim" diyecek. Bu sırada da Azra yanında olacak.

SANEM VE URAL ARASINDA AŞKIN TOHUMLARI ATILIYOR

Gerilim sürerken Ural ve Sanem arasındaki yakınlaşma artık aşka dönüşecek. İkilinin ilişkisi sadece avukat ve müvekkildi. Ancak şimdi adım adım aşka doğru ilerliyor. Bir yanda saplantı, bir yanda aşk, bir yanda korku dolu bir evlilikten çıkma cesareti gösteren Melisa. Evlilik Hakkında Her Şey'in yeni bölümünde izleyici nefes nefese kalacak!

2.png

İşte yeni bölüm fragmanı: