Erkan Petekkaya'nın en kötü dizisi.. STAR TV'den final kararı

Erkan Petekkaya'nın başrollerinde yer aldığı Sana Söz dizisi için final kararı çıktı.

Erkan Petekkaya'nın en kötü dizisi.. STAR TV'den final kararı

Erkan Petekkaya'nın başrollerindeki Sana Söz dizisi için final kararı geldi. Erkan Petekkaya'nın bugüne kadar rol aldığı diziler efsaneleşmiş ve reyting rekorları kırmıştı. Müge Anlı'nın formatına benzer bir çizgiyle ekrana gelen Sana Söz dizisi için final kararı geldi.

Daha önce Kırmızı Oda dizisinde fırtınalar estiren Erkan Petekkaya bu dizide Ömer komiser karakterine hayat veriyordu.

Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Erkan Petekkaya böbreklerinden tedavi altına alınmış ve sevenlerini çok üzmüştü. Erkan Petekkaya'dan sevenlerini üzen bir haber daha geldi. Bu kez Petekkaya'nın oynadığı dizi yayından kaldırılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın kişisel internet sitesinde yayınladığı habere göre: O3 Medya’nın Star TV için çektiği Sana Söz dizisi için final kararı alındı.


Başrolü Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı dizinin 7. bölümde bitmesine karar verildi.


Dizide ayrıca Serkan Altunorak (Erdem), Ayçin İnci (Aysel), Hivda Zizan Alp (Nazlı), Orhan Güner ( Şevket), Ferhat Baynal (Zeki), Yaşar Aydınoğlu (Rıza), Aslıhan Kapanşahin (Duru), Atakan Hoşgören (Umut), Selin Genç (Bahar), Selda Güldükoğlu (Feray), Ali Önsöz (Bora) rol alıyordu.

BAŞKA DİZİ OLACAK MI?

Erkan Petekkaya'nın dizisinin final yapmasıyla hayranları merak etmeye başladı. Erkan Petekkaya şimdilik başka bir dizide yer almayacak. Tedavi süreci devam eden Erkan Petekkaya'nın bir süre setlerden uzak olacağı düşünülüyor..