Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın Sana Söz dizisinden bir gün değişikliği daha!

03 Medya imzalı Star TV'nin yeni dizisi Sana Söz, başlamadan herkesin kafasını karıştırmayı başardı. Dizi bir karar değişikliği daha alarak gününü değiştirdi. Cuma günü olması beklenen dizi Çarşamba gününe alınmıştı, şimdi bir gün değişikliği daha geldi. İşte Sana Söz'ün yeni günü...

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın Sana Söz dizisinden bir gün değişikliği daha!

Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan ve Serkan Altunorak'ın başrolünü paylaştığı O3 Medya imzalı Sana Söz, bir gün değişikliğiyle daha gündeme geldi. Geçtiğimiz hafta Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı Elif'in eşi Erdem'e hayat veren Serkan Altunorak, salgından nasibini almıştı. Dizinin yeni bölümü yetişmeyeceği korkusundan dolayı gün değişikliğine gidildi ve 1 haftalık erteleme kararı alındı.

SANA SÖZ DİZİSİNDEN BİR GÜN DEĞİŞİKLİĞİ DAHA GELDİ

Dizinin aldığı kararla birlikte 3 Kasım Çarşamba akşamı kararlaştırıldı ve reklam yapıldı. Ancak diziden bir karar daha geldi ve yine gün değişikliği yapıldı. Sana Söz, her Salı saat 20.00'de ekranlarda olacak. Dizi başlamadan böyle bir kafa karışıklığının yaşanması büyük tepki çekti.

ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN SALI GÜNÜNE ALINDI

Aynı zamanda dizinin reklamı da sıkıntılı oldu. Çünkü dizinin takipçileri bu arka arkaya kararlarla gün karmaşası yaşayabilir. Sana Söz'ün Twitter hesabından bir paylaşım yapılarak, "Adalet için baş kaldıranların, boyun eğmeyenlerin hikayesi.. Sana Söz ilk bölümüyle yarın 20.00'de Star TV'de başlıyor" denildi. Aynı hesaptan daha dün Çarşamba günü olacağına dair paylaşım gelmişti.

İKİ BÜYÜK RAKİBE KARŞI SAVAŞACAK

Bu karmaşayla birlikte, Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizileri de Sana Söz'ü çok kötü etkileyebilir. Kanal daha başlamadan, dizisinin tanıtımının çok kötü bir şekilde yaptı ve kafa karışıklığı yarattı.