Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı isyanıyla olay oldu! Kovulmadım diyerek resti çekti

Kırmızı oda adlı TV dizisinden Ayrılan Erkan Petekkaya ateş püskürdü ve kovulmadığını açıkladı..

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı isyanıyla olay oldu! Kovulmadım diyerek resti çekti

Bir haber sitesi Erkan Petekkaya hakkında Kırmızı Oda dizisinden kovulduğuna dair bir başlık kullanarak haber yayınladı. Yayınlanan o habere sinirlenen Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından açıklama yaparak adeta ateş püskürdü.

Kendi isteğiyle ayrıldığı bilinen Erkan Petekkaya aynı zamanda zaten senaryo gereği olarak Sadi karakterine veda etmişti.

Ancak bu ayrılık Acun Ilıcalı ile yaşadığı Kerimcan Durmaz tartışmasından yaşandı şeklinde haber yapanların sayısı artınca ünlü oyuncu sosyal medyasından isyan etti.

İşte Petekkaya'nın açıklamaları

"TV8'DEN KOVULMADIM!"

Paylaşımı alıp kendi sosyal medya hesabından paylaşan Erkan Petekkaya fotoğrafın altına, "Ben hiç bir yerden kovulmadım! Ahlaksız haberciler terbiyesizligin son noktaları, ünlü olmak isteyen zavallılar. Ben hiç bir yerden kovulmadım yalancılar! Yahu ben beddua hiç etmemiştim ama size edecegim. Allah belanızı versin!"P

İS ZİHNİYETLERİNİZ...

"Bu yaptığınız yalan haberin her tıklaması size bela olarak dönsün. Allah gani belanızı versin ahlak yoksunları. Yeter! Ne Acun'u ne de beni pislik zihniyetlerinize alet etmeyin zavallılar. Gidin akıllı projeler üretin dümbelekler. Yazmıyorum ama en pis küfürleri size gönderiyorum. Allah yüreğinize iyilik versin" ifadelerini kullandı.