Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun "Kaçış" dizisinden kötü haber geldi!

Oyuncu Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu, yeni bir dizide buluşuyor. "Kaçış" ismindeki yeni dizinin hikayesi de Akyürek'e ait. İkilinin uyumu şimdiden büyük beğeni alırken, dizinin konusu da herkesi heyecanlandırdı.

Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun "Kaçış" dizisinden kötü haber geldi!

Engin Akyürek'in hikayesini kaleme aldığı "Kaçış" isimli dizide, Akyürek ve İrem Helvacıoğlu kamera karşısına geçecek. Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus'un ilk Türk yapımı olan bu dizi Same Film ve 03 Medya'nın imzasını taşıyacak.

DİZİNİN ÇEKİMLERİ ERTELENDİ

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve senaristliğini Ali Doğançay'ın yapacağını dizinin çekimleri 15 Ekim'de başlayacaktı ancak bir aksaklık yaşandı ve Gaziantep civarındaki çekimler Kasım ayına ertelendi.

İREM HELVACIOĞLU VE ENGİN AKYÜREK UYUMU BEĞENİLDİ

Baş Belası dizisiyle ekranlara çabuk veda eden İrem Helvacıoğlu, Akyürek'in dizideki partneri olacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Akyürek ve Helvacıoğlu dizide 2 savaş muhabirine hayat verecek. Akyürek, Mehmet adlı bir gazeteciyi canlandıracak. Zeynep karakterini de Helvacıoğlu üstlenecek. Dizide savaş bölgesinde yaşanan olaylar ele alınacak. Hem Akyürek'in hem de Helvacıoğlu'nun oyunculukları düşünüldüğünde ikilinin uyumu şimdiden herkesin beğenisini aldı.

DİZİYİ SADECE DİSNEY PLUS İZLEYİCİLERİ İZLEYEBİLECEK

Kaçış dizisini merakla bekleyen izleyiciler için kötü haber ise yalnızca Disney Plus için yayınlanacak olması. O yüzden geleneksel televizyon izleyicisi heyecanlanmasa iyi olur.