EDHO'da görülmemiş başarı! 20 saatte milyona ulaştı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonuyla çok ses getirecek bir dönüş yapacak. Dün akşam yeni fragman yayınlandı ve 20 saat içerisinde dizinin 1 dakika 21 saniyelik fragmanı milyonu devirdi.

EDHO'da görülmemiş başarı! 20 saatte milyona ulaştı

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), 26 Ekim Salı günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Tüm geçen sezon dizileri yeni bölümleriyle ekrana döndü. Bir tek EDHO geri dönmemişti. Ancak tahminler tuttu ve dün akşam fragman geldi.

EDHO İZLEYİCİSİ BÜYÜK HEYECAN YAŞADI

Yeni bölümlerin geleceğini duyan izleyiciler büyük heyecan yaşadı. Altı sezon ve 199 bölümü geride bırakan dizi, en güçlü kadrosuna bu sezon ulaştı. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in başrolde olduğu diziye, Uğur Yücel, Levent Ülgen, Emre Karayel gibi güçlü isimler katılım gösterdi. Neredeyse yepyeni bir kadroyla dönen dizide İlyas'ın sahnesi de herkeste büyük merak uyandırdı. Herkes İlyas'ın ölüp ölmeyeceğini merak etmeye başladı. Hızır'ın gözyaşlarına boğulması da bu ihtimali güçlendiriyor.

FRAGMAN 20 SAATTE 1 MİLYON İZLENMEYİ AŞTI

Dizinin 200. bölüm fragmanı dün akşam yayına girdi. Sadece 20 saat içerisinde dizinin fragmanı 1 milyonu aştı. Bu başarı rakiplere de korku saldı. Çünkü Salı akşamı Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey adlı diziler var. Masumlar Apartmanı'nın konumu başladığı günden beri hiç sarsılmadı. Yeni sezonda bir kez bile ikinci sıraya gerilemeyen dizi şimdi büyük korku yaşıyor. Aynı zamanda yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey de bu işten çok kötü etkilenebilir.

İşte EDHO'nun fragmanı: