EDHO 2 Kasım Salı akşamı var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman, EDHO yayınlanacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü geçen hafta yayına girecekti ancak büyük kriz gelince ortalık karıştı. Peki bu akşam EDHO yayınlanacak mı, EDHO yeni bölüm gelecek mi? İşte cevabı...

EDHO 2 Kasım Salı akşamı var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman, EDHO yayınlanacak mı?

Yapımcılığını BVB Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisi geçen hafta büyük hayal kırıklığı yaşattı. 6 sezon boyunca izleyicisiyle buluşan ve çok beğeni alan atv dizisi, yeni bölümüyle ve 7. sezonuyla geçen hafta izleyici ile buluşacaktı. Ancak beklenen olmadı.

Son dakika değişikliği ile kanal izleyiciyi çileden çıkaracak bir hamleyle "Baba Parası" isimli bir diziyi yayına sürdü. Bu hamle üzerine izleyici yeni bölüm için bir süre daha kanalda bekledi ancak beklenen olmadı. Sonradan öğrenildi ki dizi ekibi ve kanal arasında büyük bir kriz yaşandı ve yapım yeni bölümü kanala teslim etmedi.

EDHO BU AKŞAM VAR MI?

Olayın üzerinden 1 hafta geçti ve EDHO'nun yeni bölümünün olup olmayacağı büyük merak konusu oldu. EDHO'nun yeni bölümü bu akşam yayında olmayacak. ATV'nin yayın akışına bakıldığında saat 20.00'de "Son Sığınak" isimli bir filmin oynatılacağı görülüyor.

EDHO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

EDHO'nun yeni bölümünün gelmeyeceği Oktay Kaynarca'nın paylaşımdan belli oldu. Yeni bir bölüm bu nedenle gelmeyecek. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kaynarca, "At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir' Cengiz Han.... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim... Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım ‘EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’ ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın" demişti.