Ece Üner ile Susma programı patladı! 7 gazeteci artık o olaylara dayanamayıp istifayı bastı

Kanal D ekranlarının gündüz kuşağına aday olan programı Ece Üner İle Susma'da istifa üstüne istifa geldi. Programda gerçeklerin sırf reyting için çarpıtıldığını söyleyerek 7 gazeteci ekipten ayrıldı.

Ece Üner ile Susma programı patladı! 7 gazeteci artık o olaylara dayanamayıp istifayı bastı

Show Ana Haber bülteninin yıldızı Ece Üner, haberleri sunarken yorumlarıyla neredeyse her gün Türkiye'nin gündemine girmeyi başardı. İzleyici de onu haber sunucusu olarak çok sevdi. Ama Üner ani bir karar ile haber bülteni sunuculuğu gömleğini çıkararak, Müge Anlı'ya rakip çıktı.

Deneyimli gazetecilerin artık gündüz kuşağı programlarını sunmaya başlaması habercilik camiasını şaşırtırken, böylesine başarılı bir ismin de başka bir programa geçmesi beklenmedik bir olaydı. Üner, eşinin ana haber bültenini sunduğu Kanal D'ye transfer oldu ve burada da "Ece Üner ile Susma" programına başladı. Daha ilk fragmanda büyük tepkiler ile karşı karşıya kalan program olaylı başladı ama daha sonra ilgi gördü.

GERÇEKLERİN ÇARPITILDIĞI GEREKÇESİYLE İSTİFAYI BASTILAR

Medyatava'nın haberine göre, Üner'in ekibinde 7 istifa yaşandı. 7 gazeteci yaşanan olayların manipüle edilerek çarpıtıldığını ve bunun da sırf reyting uğruna yapıldığını söyledi. İstifa edenler arasında kapanan Olay TV'nin sabah haberlerini sunan Gökhan Kayış ve yine Olay TV'de çalışan muhabir Ayça Özkan da vardı. Ece Üner programın başında samimiyetine inanılacağını ve olayları olduğu şekliyle vereceğini belirtmişti. Ancak ekibin istifasından anlaşıldığına göre işler reytinglerin esiri olarak ilerliyor.