Ebru Şallı-Uğur Akkuş evliliğinde boşanma krizi! Akkuş, ateş püskürdü...

Manken ve sunucu Ebru Şallı'nın evliliğinde kriz iddiaları bir süredir gündemden düşmüyor. Çiftin bir ay önce evlerini ayırdığı iddiası da güdeme bomba gibi düşmüştü. Uğur Akkuş, boşanma ve evleri ayırma iddialarını sert bir dille yalanladı.

Ebru Şallı-Uğur Akkuş evliliğinde boşanma krizi! Akkuş, ateş püskürdü...

Eski model ve sunucu Ebru Şallı, iş insanı Uğur Akkuş ile 2019 yılında evlenmişti. Çiftin zaman zaman evliliklerinde yaşadığı sorunlarla gündeme gelmesi ve Şallı'nın çiftin arasında çıkan krizlere neden olduğu iddiları magazin gündemini epey meşgul ediyordu.

Son olarak çitfin tekrardan boşanma ve evleri ayırma haberleriyle gündeme gelmesine iş insanı Akkuş çılgına döndü.

Herkes İşine Baksın

Halk TV'de yer alan habere göre, Uğur Akkuş, boşanma ve evleri ayırma iddialarına karşın bir açıklama yaptı.

Eşiyle evleri ayırdıkları iddia edilen Uğur Akkuş, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Son iki gündür çıkan haberlerle ilgili işlerimin yoğunluğundan dolayı açıklama yapma fırsatı bulamadım. Ancak beni çevremden arayanların artmasından dolayı bu açıklamayı yazma gereksinimi duydum. Boşanma haberleri her zaman olduğu gibi asılsız olup, evleri ayırdığımız boşanma aşamasında olduğumuz doğru değildir! Eşimin belirttiği gibi her evlilikte ve ilişki de olduğu gibi zaman zaman fikir ayrılıklarımız olmuştur.

Bunun olması da gayet normaldir. Bizler robot değiliz, her zaman gülelim eğlenelim, mutluluk pozu verelim, hem de ülke olarak böyle bir yas yaşarken! Tekrar altını çizerek belirtiyorum boşanma haberleri yalan, evleri ayırdığımız yalan. Boşanma hazırlığında olduğumuz yalan, herkes işine baksın."

Eski model ve sunucu Ebru Şallı da boşanma ve ayrılık iddialarını 'fikir ayrılıkları yaşıyoruz' açıklamasıyla yalanladı.

EBRU ŞALLI: BOŞANMA YOK, FİKİR AYRILIKLARI YAŞIYORUZ

Halk TV'nin derlediği habere göre; Ebru Şallı ise çıkan haberlerin ardından şu açıklamayı yapmıştı:

"Çıkan haberlere bunları yazmak istedim. Henüz açılmış, herhangi bir boşanma davası yoktur. Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman bizde fikir ayrılıkları yaşıyoruz. Hepsi bu. Her şeyin hayırlısı olsun."

Kaynak: halktv.com.tr