Dünyaca ünlü model Adriana Lima'dan herkesi şaşırtacak itiraf!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Venedik Film Festivali'ne katılım gösterdiğinde hayranlarına ve sevenlerine dürüst bir itirafta bulunarak özgüven sorunları yaşadığını itiraf etti.

Dünyaca ünlü model Adriana Lima'dan herkesi şaşırtacak itiraf!

Venedik Film Festivali'ne geçtiğimiz günlerde katılım gösteren ünlü model Adriana Lima, giyimi ve saç stiliyle büyük beğeni topladı. Yüzbinlerce insan ona hayran olurken Lima, hayranlarına çok dürüstçe bir itirafta bulundu.

ÖZGÜVEN SORUNLARI YAŞIYOR

Kameralara poz verdiği sırada açıklamada bulunan Lima, özgüven sorunları yaşadığını açıkladı. Senelerdir ekran karşısına dimdik ve özgüvenli bir şekilde çıkan ünlü model bu kez özgüven sorunu yaşadığını aktarınca herkesi şaşırttı. Takipçileri de Lima'nın bu sözlerine karşı şaşkınlığını gizleyemedi ama dürüst olması büyük takdir topladı.

KENDİMİ ARTIK EN İYİ HALİMLE HİSSETMİYORUM

Görünüşünün hala eskisi gibi güzel olmasının yanında Lima bu kez çok farklıydı çünkü, "2 yıl sonra ilk etkinliği. İtiraf etmem gerekiyor ki bir model olarak belki de artık kendimi en iyi fiziksel halimde hissetmiyorum. Ama sağlıklı olduğum için mutluyum" açıklamalarında bulundu.

MESLEKTAŞLARINDAN DESTEK GECİKMEDİ

Ünlü modele meslektaşı Bianca Balti'den destek geldi ve "Muhteşemsin Adriana" ifadelerini kullandı. Oyuncu Bella Thorne da modele destek oldu ve "Sen inanılmazsın" paylaşımında bulundu.

Adriana Lima Türkiye'nin çok iyi tanıdığı yabancı ünlüler arasında geliyor. Çünkü geçtiğimiz yıllarda Türk yazar Metin Hara ile ilişki yaşamıştı. Hatta bileğine ay yıldız dövmesi yaptırdığı bir fotoğrafı da gündeme epey bir oturdu. İkilinin aşkı uzun bir süre sorgulandı. Daha sonra da Hara ile Lima ayrıldı ve bu ayrılık da çok uzun süre magazin dünyasında konuşuldu. Şimdilerde Lima yeni sevgilisiyle magazini çalkalamaya devam ediyor.

Kaynak: HOLA