Dün akşamın en çok konuşulan dizisi belli oldu! Reyting rekortmeni o diziyi ezip geçtiler

Sosyal medyada en çok konuşulan diziler belli oldu. 23 Eylül Perşembe gününe hakkında en çok paylaşım yapılan dizi, ATV'den oldu. Kanal D'nin rekortmeni Camdaki Kız gerilere düştü.

Dün akşamın en çok konuşulan dizisi belli oldu! Reyting rekortmeni o diziyi ezip geçtiler

23 Eylül Perşembe akşamında sosyal medya reytinglerine bakıldığında, en çok konuşulan diziler belli oldu. Dizilerin sevenleri artık sosyal medyadan paylaşımlar yaparak diziyle daha fazla bağ kuruyor ve dizinin diğer sevenleriyle etkileşime giriyor. Bu da diziye bağlılık açısından çok önemli bir kriter.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA TAHTA OTURDU

Hakkında en çok paylaşım yapılan dizilere bakınca, Camdaki Kız'ın oldukça geriye düştüğü görülüyor. İlk bölümlerde sosyal medyaya damga vuran dizi bu kez geride kaldı. ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 17 bin 718 paylaşım ile en çok konuşulan dizi oldu. Hemen ardından 16 bin 128 paylaşımla Son Yaz dizisi geldi.

BARBAROSLAR DÖRT, CAMDAKİ KIZ BEŞİNCİ SIRAYI ALDI

Üçüncü sırayı 15 bin 364 paylaşımla Show TV'nin yeni başlayan dizisi İçimizden Biri kaptı. Hemen ardından da TRT1'in rekorlar kırmaya başlayan yeni dizisi 12 bin 889 ile Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yer aldı. Beşinci sırayı Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız 8 bin 445 ileti ile alırken, Kazara Aşk da 1320 ileti ile altıncı sırada yer aldı.

İKİ DİZİNİN REKABETİ BİTMEK BİLMİYOR

Reyting sonuçlarına bakıldığında TRT1'in Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın tuttuğu ve Camdaki Kız'ı tahtından ettiği görülüyor. Ama AB ve ABC1 kategorilerinde Camdaki Kız birinciliği elden bırakmadı. Totalde ise TRT1 dizisi Camdaki Kız'ı sollayıp geçti.

Kaynak: Adba TV