Doların fiyatını yükselttiği için dava edilen Levent Üzümcü'den dolar 10 lira olunca açıklama geldi!

Sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan oyuncu Levent Üzümcü, bu zamana kadar özellikle Avrupa Yakası'ndaki performansıyla izleyiciye kendini sevdirdi. Siyasi söylemler konusunda da paylaşımlar yaparak gündemden düşmeyen Üzümcü, dolar 10 lira olunca herkesten özür diledi.

Doların fiyatını yükselttiği için dava edilen Levent Üzümcü'den dolar 10 lira olunca açıklama geldi!

11 Haziran 2021 tarihinde Üzümcü, 3 sene önce yaptığı bir paylaşımdan dolayı ifadeye çağrıldığını açıklayarak, "Sermaye piyasası şeysi, spekülasyon yapmak suretiyle doların fiyatını yükselttiğim gerekçesiyle benden şikayetçi olmuş. O zaman dolar 6 kusur liraymış. Meğer başımıza gelenleri sorumlusu benmişim ya" ifadelerini kullandı.

LEVENT ÜZÜMCÜ'DEN DOLAR ÖZÜRÜ

Doları, yaptığı paylaşımlar nedeniyle yükseltmekle suçlanan Üzümcü, dolar 10 lira olduğu için herkesten özür diledi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Üzümcü, "Dolar 10 tl olmuş, herkesten özür dilerim" yorumunda bulundu.

SOSYAL MEDYADAN YORUM ÜSTÜNE YORUM GELDİ

Üzümcü'nün paylaşımı sonrasında sosyal medya kullanıcılarından yorum üstüne yorum da yağdı. Gelen yorumların bazıları ise şöyle:

  • Dilinizin kemiği olsaydı bugün doların TL karşılığı 1 liraydı. Kabul etmiyoruz özrünüzü... Bu kadar da söylem yönetiminden yoksunluk olmaz ki be kardeşim. Ekonominin çarkları Twitterda dönüyor.
  • Güzel bir dolar açıklaması yapar mısın? Acilen doları 3 TL ye düşür lütfen.
  • Sonunda biri sorumluluğu üzerine almış ve özür diliyor. Güzel bir şey.
  • Mahvettin bizi! Dolar dolar boşalır da olan iktidara olacak yazık. Neyse önümüze bakacağız artık.
  • Levent bey özür dilemeniz yeterli değil. Lütfen istifa edin.
  • Bir şeyi 40 defa söylerseniz olur diyerek kendilerini savunurlar bunlar .