Deniz Akkaya kendisine "aptal" diyen Hadise'ye çok sert cevap verdi!

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Deniz Akkaya, Hadise'nin Reza Zarrab'tan hamile kaldığını öne atınca Hadise de "Aptal" yakıştırmasını yapmıştı. Akkaya'dan Hadise'ye yanıt gecikmedi.

Deniz Akkaya kendisine "aptal" diyen Hadise'ye çok sert cevap verdi!

Beyaz TV'de sunulan "Söylemezsem Olmaz" programında Deniz Akkaya, Hadise'nin Reza Zarrab'dan hamile kaldığını söylemişti. Bu iddianın ardından ortalık birbirine girdi. Magazin dünyası uzun süre bu haberle çalkalandı.

Şarkıcı Hadise de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akkaya'nın konuştuğu video kesitini paylaşarak, "Bir aptal konuştuğu zaman dikkatlice dinleyin. Çünkü bir aptal konuşurken onu dinlemek önemlidir" ifadelerini kullandı.

HADİSE'NİN PARA İSTEDİĞİNİ İLERİ SÜRDÜ

Akkaya da bu sözlerden sonra yayında Hadise'ye cevap verdi. Hadise'nin paragöz olduğunu ima eden Akkaya, "Bana bilgiyi veren, 'Hadise hamile kaldı doğurursam bu kadar para isterim doğurmazsam bu kadar isterim' dedi. Belçika'da mahalleden yakın yaşlı bir arkadaşı var. Bu arkadaş kartel işte. Bundan ev alacağı zaman çok ucuza buldum benim böyle bir paraya ihtiyacım var deyip yok olmuş gitmiş" ifadelerini kullandı.

SENİN BANA APTAL DEMEYE CÜRMÜN YETMEZ

Kendisine yönelik "aptal" söylemine de, "Senin bana aptal demeye cürmün yetmez Aldığın borcu vermediğin için bu şahıs gece gündüz seninle ilgili konuşuyor. Hadise sürekli meze" açıklamasında bulundu.