Demet Akalın'dan sonra programın yeni yüzü beğenileri kaptı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında bir değişiklik oldu ve Demet Akalın ekranlara veda etti. Çalışma günleri konusunda anlaşamayan ekip ve Akalın yolları ayırınca kanal yepyeni bir yol izledi. Bundan sonra her hafta bir ünlü programı sunacak. Bu haftanın ünlüsü de beğenileri üzerine topladı.

Demet Akalın'dan sonra programın yeni yüzü beğenileri kaptı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programı, büyük beğeni aldı. Gelinlerin yemek yaptığı, kayınvalidelerin de gelinlerinin tabaklarını bulmaya çalıştığı yarışmada, kazanan kişi çeyrek altını cebe atıyor. Programı bu sezon ünlü şarkıcı Demet Akalın sunmaya başlamıştı. Ancak Akalın geçtiğimiz günlerde programdan ayrıldı. Gün konusunda anlaşamadıklarını söyleyen Akalın 2 gün yerine 3 gün çalıştırıldığı için yapımla ilişkisini sonlandırdı.

SONGÜL KARLI BÜYÜK BEĞENİYİ KAPTI

Bunun üzerine Kanal D köklü bir değişiklik yaptı. Tek bir sunucu ile yoluna devam etmeme kararı alan ekip, her hafta yarışmayı bir ünlünün sunmasına karar verdi. Bu haftanın sunucusu da Songül Karlı oldu. Songül Karlı, sosyal medyada da büyük beğeni alırken, bazı kullanıcılar da Karlı'nın yüzündeki estetiğe takıldı.

221.png

YENİ SUNUCUNUN GELİŞİ ASLIHAN VE NURAY'A YARADI

Sonuç olarak bakıldığında Akalın'ın yerine bu hafta gelen Karlı, yarışmaya renk kattı. Bugünkü bölümde 3 gelinin puan sıralaması aynı olunca meraklar daha da kamçılandı. Aslıhan, Yaren ve Yeşim arasındaki bir kura çekileceğini söyleyen Karlı, kura sonucunu açıkladı. 19 Ekim gününün kazanan gelini Aslıhan olurken, kayınvalide Nuray da büyük bir mutluluk yaşadı.