Demet Akalın gidince Kanal D'nin aklı başına geldi! Bir daha aynı duruma düşmeyecekler

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'da büyük bir ayrılık yaşandı. Şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, programı sunuculuğunu bıraktı. Bu olayın üzerine Kanal D yeni bir yola girdi ve büyük değişiklik geldi.

Demet Akalın gidince Kanal D'nin aklı başına geldi! Bir daha aynı duruma düşmeyecekler

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunuculuğunu Demet Akalın üstlendi. Akalın'la birlikte yarışmanın reytingleri de iyi geliyordu ancak Akalın geçtiğimiz günlerde programı bıraktığını açıkladı.

BEN 2 GÜN DİYE ANLAŞTIM 3 GÜN ÇALIŞAMAM

Başlangıçta Akalın'ın yapım ekibini bıktırdığı iddia edildi ama daha sonra Akalın bir açıklama yaparak, "Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün önce ayrıldım. Beni bırakın Gülben'i alın Songül Karlı'yı alın" dedi.

HER HAFTA BAŞKA BİR SUNUCU PROGRAMI SUNACAK

Kanal D'nin ünlü programı sunucusuz kalırken nasıl bir yol izleneceği de belli oldu. Yapım ekibi çaresiz kalınca öyle bir çözüm buldu ki bir daha aynı duruma düşmemek için haftalığa döndü. Programı artık her hafta bir ünlü sunacak. Hafta içi her gün saat 12.15'te yeni bölümleriyle ekrana gelecek olan yarışmada tek bir sunucuya bağlı kalınmayacak. Bu hamleyle birlikte hem sunucu krizi yaşanmayacak, hem de farklı yüzlerle birlikte izleyicinin merakı kamçılanmaya devam edecek.