Çukur dizisiyle ilgili şaşırtan iddia! Dizi yeniden mi çekilecek?

Uzun yıllar Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin yeniden çekileceği öne sürüldü. Ancak iddia doğrulanmış değil

Çukur dizisiyle ilgili şaşırtan iddia! Dizi yeniden mi çekilecek?

Karar.com'da yayınlanan haberde; Çukur dizisinin yeniden çekileceği öne sürüldü. Ancak iddia yapım şirketi tarafından doğrulanmış değil.

Reyting sıralamasında her hafta ilk sıraya yerleşen Çukur'un yeniden çekileceği iddiası gündeme geldi. Çukur'un eski kadrosuyla yeniden başlayıp başlamayacağı merak edilirken yapım ekibinin eski kadroda yer alan isimlerin çoğuyla anlaşma sağladığı da diğer iddialar arasında. Aynı zamanda dizinin kadrosuna birçok yeni ismin de katıldığı söyleniyor.

Dizinin tekrardan çekimlerine başlanması halinde EXXEN platformunda seyirciyle buluşacağı konuşuluyor.

ÇUKUR DİZİSİNİN HİKAYESİ

İstanbul'un suçla birleşmiş mahallelerinden Çukur'un hakimiyeti Koçovalı ailesindedir. Suç ile içli dışlı olmalarına rağmen Koçovalı ailesinin kendilerine ait birçok kuralı bulunuyor. Söz konusu kuralların başında ise uyuşturucu yasağı geliyor. Çukur'da uyuşturucu üretimi, kullanımı ve satımı kesinlikle yasaktır. Ancak oyuna yeni katılan bazı gruplar bu yasağı çiğnemek için her şeyi yapıyor.