Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusundan herkesi üzen haber! Hastaneye Kaldırıldı

Çok güzel hareketler bunlar 2 isimli tiyatro programının kadrosunun altyapısında yer alan Arif Güloğlu hastaneye kaldırıldı. Tedavi nedeni belli oldu

Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusundan herkesi üzen haber! Hastaneye Kaldırıldı

Sanat dünyasını üzen bir haber geldi. Gelen haberde Genç oyuncunun kansere yakalandığı duyuruldu. Öte yandan tedavisine başlanan oyuncu sosyal medya hesabından da bir açıklama yaptı.. 

Genç oyuncudan sevenlerini üzen haber! Sevenleri genç oyuncu için dua ediyor. 

Yılmaz Erdoğan'ın projelerinden olan Çok Güzel Hareketler 2’ ile tanınan genç oyuncu Arif Güloğlu’ndan hayranlarını üzen kötü haber.  24 yaşındaki Güloğlu gelen habere göre lenf kanserine yakalandı.

Bu nedenle Son iki haftadır skeçlerde yer almayan Arif Güloğlu’nun tedavi için Ankara’da bir hastaneye kaldırıldığı belirtildi... 

BKM’DEN ARİF GÜLOĞLU AÇIKLAMASI GELDİ: 


Konuyla ilgili olarak BKM Mutfak, bir açıklama yaparak Arif Güloğlu'nun tedavisinin devam ettiğini duyurdu.

Yapılan  Açıklamada şu ifadeler paylaşıldı:

6062469c66a97c89838ecba4.jpg

“Çok Güzel Hareketler 2' oyuncularımızdan Arif Güloğlu’na kısa bir süre önce lenfoma teşhisi konulduğu doğrudur. Teşhisin hemen ardından tedavi süreci çok hızla başlamış ve süreç pozitif yönde devam etmektedir. Oyuncumuzun eski sağlığına kavuşabilmesi için gerekli tüm süreçleri yakından takip ediyoruz. Bilgilerinize sunarız.”


Öte yandan konuyla ilgili olarak Arif Güloğlu da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda " Bu hastalığı hızla atlatacağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Favori Olarak Arif Güloğlu'ya acil şifalar diliyoruz