Camdaki kız sezon finaline giriyor

Camdaki kız sezon finaline hazırlanıyor.

Camdaki kız sezon finaline giriyor

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerinde olduğu Kanal D ekranlarında yayınlanan psikolojik - gerilim tadındaki dizi sezon finali kararı aldı. 8 bölümle izleyiciye kendine bağlayan dizi 9. bölümde sezon finali kararı aldı.

Biliyorsunuz ki dizi de Feride hanım aslında torunu olan Nalan'a evlenmeden önce kimseyle birlikte olmasın, ayıp, günah ve daha bir çok baskısıyla korumaya (!) çalışmaktadır. Ancak hiç tahmin edemeyeceği şekilde kıza zarar vermektedir.

Biliyorsunuz ki Cana, Feride hanıma Sedat ile olan ilişkisini anlatmıştı. Duydukları karşısında şok olan Feride hanım, Muzo'yu arayıp görüşmek ister. Muzo da neden olduğunu sorunda Nalan ve Sedat'ın düğününün olup olamayacağı konusunda olduğunu belirtir. Muzo, Nalan'ın iyi niyetinden dolayı köşkte kendisine çok destek veren isimlerden biridir. 

Bu sırada fragmanda bir de bohça hazırlığı görülür. Bu duruma çok şaşıran Cana, iğneleyici sözleriyle Feride hanıma bulaşmaya çalışacaktır. Hande Ataizi'nin de yıllar sonra böyle bir karakterle ekrana dönmesi izleyiciyi çok ama çok mutlu etmiş gözüküyor. Dilediği her rolde son derece başarılı olan oyuncu belli ki dizideki karakteriyle sürekli dengeleri alt üst edecek ve iyi bir ivme kazandıracak.

Bakalım bu üç aylık özlem seyirciyi nasıl etkileyecek muhtemelen yaz aylarında ilk bölümden 8. bölüme kadar tekrar bölümleriyle ekrana gelecek dizi belli ki yakalayamadığı seyirciyi de bu süreçte kendisine çekecek gibi duruyor.