Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Yeni görüntüler gelmeye başladı!

Kanal D'de yayınlanan ve yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız, geçtiğimiz sezonda gündem olurken yeni bölümlerinden ilk kesitler de gelmeye başladı.

Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Yeni görüntüler gelmeye başladı!

Kanal D'nin reytinglerini sırtlayan OGM Pictures'ın yapımını üstlendiği Camdaki Kız, Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Camdaki Kız" kitabından uyarlanarak televizyon ekranlarından izleyiciyle buluştu. Geçtiğimiz dizi sezonunda başlayan yapım, Burcu Biricik'in usta oyunculuğuyla üst sıralara taşındı.

Kırmızı Oda dizisinde "Boncuk" karakterine hayat veren Biricik, aynı dizide "Can" rolündeki Feyyaz Şerifoğlu ile çok yakıştırıldı. İkili arasında uyum o kadar çok konuşuldu ki Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız dizisinde bu ikili başrolü kaptı.

CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin yeni sezonunun ne zaman geleceği merak edilirken o tarih de belli oldu. 9 Eylül Perşembe saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yeni sezonuyla ekrana gelecek olan Camdaki Kız'dan gelen görüntüler de dizinin hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı.

SEZON FİNALİ ÖNCESİNDE NE OLMUŞTU?

En son Nalan ile Sedat evlendi ancak Nalan korkusundan annesinin odasına dönmek istedi. Anne Feride ise Nalan'ı içeri almadı. O sırada da Nalan arkasında henüz kimsenin bilmediği bir kişi belirdi. O kişinin şu anda Hayri olduğu düşünülüyor.

İşte dizinin yayınlanan yeni sezon fragmanı: