Camdaki Kız dizisini tedirgin edecek gelişme! Bakalım şimdi ne olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, 30 Eylül günü çok büyük bir sıkıntı yaşayabilir. Bu yüzden dizi için tehlike henüz gelmedi ama kapıda. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi büyük bir sükse yakalasa da izleyici kitleleri aynı değildi. Ama ünlü dizi için işler şimdi çok ama çok ciddileşiyor.

Camdaki Kız dizisini tedirgin edecek gelişme! Bakalım şimdi ne olacak?

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği Camdaki Kız, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlandı ve çok sevildi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından biri olan ünlü dizi, reyting oranları açısından da iyi gidiyor.

Geçtiğimiz hafta Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi vizyona girdi. Camdaki Kız için büyük bir rakip ekranlara dönmüş oldu ama kitleler farklı olduğu için dizi bundan çok etkilenmedi. Sadece totaldeki birincilik tahtını TRT1 dizisine kaptırdı. Ama bu kez Camdaki Kız'ı çok zorlayacak bir rakip geliyor.

ASIL RAKİBİ ŞİMDİ GELİYOR

30 Eylül 2021 Perşembe günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan FOX'un Yalancı ve Mumları dizisi, Camdaki Kız'ın kitlesiyle tam olarak örtüşüyor. Bu durumda da Camdaki Kız için bir hamle gelecek. Çünkü dizinin reyting oranlarında ciddi bir düşüş olabilir. Başrollerinde Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Feyyaz Duman, İsmail Demirci, İlker Kızmaz ve Melike Güner'in yer aldığı ünlü dizi çok ses getirecek gibi duruyor.

HAYRİ'NİN PASİF DURUŞU ARTIK BİTECEK

Bu iddialı giriş karşısında dizide "Hayri" karakterinin artık daha görünür olacağı düşünülüyor. Rakibi Yalancı ve Mumları'na karşı artık kartları açık oynayacağı düşünülen dizide, Hayri hızlı bir giriş yapacak ve izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Yapımın düşündüğü şey şu an bu olsa gerek, eğer Hayri biraz daha gösterilmez ve pasif rolde kalırsa dizinin kitlesi FOX'a kayabilir ve ciddi bir başarı kaybı gelir.