Cam tavanlar mı Sen Çal Kapımı mı reytingleri ele geçirecek?

Bugünlerde TV dizisi olarak fırtınalar koparacak iki dizi var - Show TV'de yayınlanacak olan Cam tavanlar mı yoksa FOX TV'deki Sen Çal Kapımı mı çarşamba akşamlarının fenomeni olacak.

Cam tavanlar mı Sen Çal Kapımı mı reytingleri ele geçirecek?

Geçtiğimiz yaz Fox Tv'de yayın hayatına başlayan ve çok uzun bir süre reytingleri elinde tutan fenomen dizi Sen Çal Kapımı giderek kan kaybetmiş, anlamsız hale gelen senaryosu yüzünden seyirciyi kaybetmişti.

Çok sevilen ünlü çift Hande Erçel & Kerem Bursin bile diziyi toparlamaya yetememiş, dizi sezonun ortasında sezon finali yaparak, geçen yaz yakaladığı başarıyı bu yazda yaşamayı hayal etmekteydi ki taa ki Cam tavalar biz de buradayız diyene kadar. 

Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak yeni dizi Cam tavanlar seyirci tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrolünde olacağı dizi yayınlanan tanıtım ile tüm ilgiyi üzerine çekti.

Hem Sen Çal Kapımı hem de Cam Tavanlar 9 Haziran Çarşamba akşamı ekranlara gelmeye başlayacak.

Sadakatsiz dizisinin 2 haziran'da sezon finali yapacağını duyurması sebebiyle Sen Çal Kapımı büyük bir heyecana kapılsa da Cam tavanlar heveslerini kursaklarında bırakacakmış gibi duruyor. 

Hep birlikte izleyip göreceğiz kim galip gelecek :)