Büyük iddiayla yeni gününde ekranlara dönen Son Yaz, reytinglerde fena çakıldı!

İlk sezonda büyük başarılar elde eden Son Yaz'ın kadrosunda Ali Atay, Alperen Duymaz, Birce Akalay gibi isimler yer alıyor. Herkeste heyecan yaratan dizi, yeni sezonda kadrosuna kattığı iddialı isimlerle geri döndü ancak beklenen başarıyı ilk bölümden elde edemedi.

Büyük iddiayla yeni gününde ekranlara dönen Son Yaz, reytinglerde fena çakıldı!

FOX ekranlarının sevilen dizisi Son Yaz, ilk sezonda çok iyi sonuçlar alarak adını ön plana çıkarmayı başardı. Yaz ayının gelmesiyle birlikte sezonu noktalayan dizi, dün akşam geri döndü. Geçen sezonda bazı karakterler diziden çıkarken, birçok isim de kadroya eklendi.

Dizi büyük bir heyecanla bekleniyordu ve iddialı çıkış yapacağı da düşünülüyordu. Ancak öyle olmadı. Reyting sonuçlarının gelmesiyle birlikte büyük bir hayal kırıklığı oldu. Ali Atay, Birce Akalay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan gibi isimlerin başrolde olduğu ünlü dizi, yeni gününde istenileni veremedi.

Sosyal medyada dizinin ilk bölümü sırasında ve sonrasında çok iyi tepkiler gelirken, böyle bir sonucun alınması herkesi şaşırtırken, böylesine iddialı bir dizinin daha ilk bölümden düşük reytingle sezona başlaması tedirgin edici oldu.

TOTALDE ALTINCI SIRADA KALDI
Total kategoride Son Yaz, 2,80 ile altıncı olabildi. AB kategorisinde 3,22 reytingle 4 ve ABC1 kategorisinde de 3,34 reyting ile 4'üncü sırada yer aldı.

KARDEŞLERİM TOTAL'DE İLK SIRAYI ALDI
Gün değişikliğinin etkisi midir yoksa izleyici daha ekranlara dönmedi mi bilinmez ama diğer rakipleri Son Yaz'ın çok fena sollayıp geçti. Örneğin ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisi totalde 6,72 reyting ile ilk sıraya oturdu. 3,83 reytingle AB kategorisinde 3. olan dizi ABC1'de de 4,89 i ikinci olmayı başardı.

GÖNÜL DAĞI RÜZGARI ESTİ
Son Yaz'ın büyük beklentiler yarattığı Cumartesi akşamında, TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi totalde 6,05 ile ikinci, AB'de 5,03 ve ABC1'de 6,26 reyting alarak ilk sırayı kaptı.