Buse Varol'un setlere geri döneceği dizi belli oldu! Camdaki Kız yalan mı oldu?

Alişan ile evliliği öncesinde Payitaht Abdülhamid dizisinden tanınan oyuncu Buse Varol, evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra ekranlardan uzaklaştı. Ardından Varol, canlı yayında bir proje ile anlaşma aşamasında olduğunu söyledi. İşte o proje ortaya çıktı.

Buse Varol'un setlere geri döneceği dizi belli oldu! Camdaki Kız yalan mı oldu?

Şarkıcı Alişan ile dünyaevine giren oyuncu Buse Varol, "Payitaht Abdülhamid" dizisinden sonra ekranlara veda etti. Evlenmeden önce son dizisi olan Payitaht ile boy gösteren ünlü oyuncu, evlilik ve sonrasında çocuk sahibi olma süreçlerinden dolayı setlerden epeyce uzak kaldı.

BUSE VAROL MESLEĞİNE DÖNECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Bu süreç geride kalırken, Varol yeni bir diziyle mesleğine geri döneceğini açıkladı. Alişan ile ayrıldığı iddia edildiği dönemde canlı yayında açıklama yapan Varol, ailesiyle olan fotoğraflarının çoğunu kaldırma sebebinin meslek dolayısıyla olduğunu belirtmiş ve yeni diziye başlayacağını duyurmuştu. Bu sebeple de profilinin daha profesyonel olması gerektiğini, fotoğrafları da bu gerekçeyle sildiğini söylemişti. Nitekim Varol'un sözleri birçok noktaya çekildi.

BUSE VAROL, FOX DİZİSİ İÇİN GÖRÜŞME YAPIYOR

Bu açıklamanın ardından Varol'un, Camdaki Kız dizisinde Cihangir Ceyhan'ın canlandırdığı Hayri'nin eşi Türkan'a hayat vereceği söylentileri ortaya çıktı. Ancak bu iddianın da yalan olduğu ortaya çıktı. Dizi ve magazin dünyasının en tanınan isimlerinden biri olan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Varol FOX için çekilecek olan yeni biri dizi ile görüşme aşamasında.

OLUMLU OLURSA EMRE KINAY VE NURGÜL YEŞİLÇAY'LA OYNAYACAK

Pastel Film imzalı yeni çekilecek olan dizinin ismi henüz belirlenmedi. Eğer anlaşma sağlanabilirse Varol, uyarlama dizide Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay ile aynı dizide boy gösterecek.