Bomba Transfer! Yasak Elma Dizisinin İki Oyuncusu Yeni Dizide Bir Araya Geliyorlar!

FOX TV ekranında yayınlanan Yasak Elma Dizisinin iki oyuncusu başka bir dizide bir araya gelecekler. İşin içinde Star TV ve Erdal Beşikçioğlu bile var Konuyla ilgili tüm ayrıntılar belli oldu.

Bomba Transfer! Yasak Elma Dizisinin İki Oyuncusu Yeni Dizide Bir Araya Geliyorlar!

Star TV kötü geçen sezonun ardından yeni projeler için çalışmaya başlamıştı. Yaz sezonu için yeni dizi hazırlıklarını yapan kanaldan bir yeni dizi haberi daha geldi. Dizi ile ilgili ayrıntılar ve dizinin adı henüz bilinmese de, dizide yer alacak oyunculardan birinin Erdal Beşikçioğlu olduğu söyleniyor.

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde mi yoksa yan rollerden birinde mi rol alacağı ise henüz bilinmiyor.

Öte yandan, dizide rol alacak olan üç isim daha belli oldu. Bu haber, üç ünlü ismin sevenlerini heyecanlandırdı. Bu isimlerden iki tanesi, Yasak Elma dizisinde rol almış ve senaryo gereği diziden ayrılmış olan iki isim. 

Geçen sezon Yasak Elma dizisinde Leyla karakteri ile ekrana gelen Tuvana Türkay, Star TV’nin yeni dizisi için hazırlıklara başladı. Tuvana Türkay’ın, Yasak Elma dizisinden ayrıldıktan sonra, herhangi bir projede yer almadığı biliniyor. Tuvana Türkay'ın nasıl bir karakteri canlandıracağı merak konusu...

5e0b686d55427f0d681e98b1.jpg

Bir diğer isimse, Yasak Elma’nın Mert’i olarak tanıdığımız Can Nergis. Can Nergis de Yasak Elma dizisinden birkaç bölüm önce ayrılmıştı. Şu günlerde o da Star TV’nin yeni dizisi için kolları sıvamış durumda. Can Nergis ile Tuvana Türkay'ın, dizide nasıl bir ilişkileri olacağı merak edilenler arasında..

1265863-can-nergis-mert-rolu-ortaligi-karistiracak-5e7067fe5405d.jpg

Ekrana gelecek yeni dizi ile ilgili anılan son isim de Nur Fettahoğlu. Nur Fettahoğluson olarak Babil dizisinde seyircinin karşısına çıkmıştı. Nur Fettahoğlu’nun henüz projeyi kabul edip etmediği bilinmiyor ancak çok yakın bir zamanda kararı netleşecektir.