Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezon vedası herkesi şok edecek!

Atv'nin 3 sezondur çok nüyük bir ilgiyle takip edilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 102. bölümünün yani sezon finali olacak bölümün fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezon vedası herkesi şok edecek!

Tam bir yangın yeri gibi gözüken fragman belli ki herkesin canını çok ama çok yakacak. Ümit'in annesini öldürmesi sonuca diziye veda eden Sevda (Nazan Kesal)  karakterinin ayrılığından sonra olaylar bambaşka bir yönre evrilmişti. Ümit tüm yüzsüzlüğü ile bebeği doğana kadar gelip konağa yerleşecekti. Buna tahammül edemeyen Demir'i annesini öldürdüğü yalanını gidip jandarmaya söyleyeceğini ileten Ümit'in tehditine boyun eğerken görmüştük. Ümit, Sevda'yı yani kendi öz annesini öldürenin kendisi olmasına rağmen nasıl bu kadar ucuzlaşabilmişti anlayamadık. 

Bir yandan Sevda ve Züleyha'nın işlediği cinayet, Sevda'nın da ölmesiyle duyulması halinde direk Züleyha üstüne kalacağı içinde bir başka stres durumu söz konusu.

102. bölümde neler olacak sorusuna bakacak olursak, Züleyha artık olanlara dayanamayıp Ümit'e silah çekiyor, Fikret ve Demir aradaki buzları eritiyor ve Demir'in tüm Çukurova önünde Fikret'ikardeş olarak kabul etmesi, herkese bir nefes aldırıyor.Bu sırada konağın silahlı adamlarca basılması ve Züleyha'nın acı çığlığı ile fragmanın bittiğini görüyoruz. Bu da demek ki, her şey çok zor bir hal alacak ve 4. sezon seyirci bambaşka bir Çukurova izliyor olacak.