Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Beklenen Ayrılık Gerçek Oldu

ATV ekranlarında yayınlanan Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol'lu Bir Zamanlar Çukurova dizisinde flaş Murat Ünalmış gelişmesi yaşandı...

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Beklenen Ayrılık Gerçek Oldu

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ilgili flaş gelişmeler var.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda ATV’nin en sevilen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova’da sevilen oyuncu Murat Ünalmış ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Gelen bilgilere göre Diziye tekrar geleceği iddiaları tamamen boşa çıktı. ATV ekranında yayınlanan Son bölümde yaşanan gelişmeler Murat Ünlamış’ın diziden tamamen iplerinin kopardığını da ortaya koydu.

YENİ KARAKTERLER GİRİŞ YAPMIŞTI

ATV'nin sevilen dizisi Yeni sezona bomba gibi isimlerle giriş yapmıştı. Yeni bölümüyle ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde son bölümünde yep yeni bir gelişme yaşandı.

TV100 tarafından yayınlanan habere göre Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı gibi isimlerin rol aldığı ATV’nin rekortmen dizisinde bir süre önce ayrılan karakter olan Murat Ünalmış’ın tekrar geri döneceği iddiaları sosyal medyada bir süredir gündeme geliyordu.

Fakat dizinin yayınlanan son bölümünde Demir Yaman karakterine hayat veren Murat Ünalmış ile ilgili tüm bağlar koptu. Ve Son bölümde, Züleyha, Demir hakkında her şeyi öğrendi. Bu gelişme karşısında Büyük bir yıkım yaşayan Züleyha ise yavaş yavaş Hakan’a aşık olmaya başladı.. Ayrıca Demir’in Hülya’ya yaptıklarından sonra Hakan’ında planları tümüyle değişti.

Dün akşam ATV ekranında ekranlara gelen son bölümle Demir Yaman karakterinin üzerinin ayrıca tamamen çizildiği ortaya çıktı. Diziyi yakından takip eden Hayranları ise yaşanan bu gelişmeye çok üzüldüler.

Böylelikle Demir Yaman karakterinin tamamen diziden ayrıldığı ortaya çıkmış oldu.