Bergüzar Korel bomba gibi bir projeyle setlere dönüyor

Son olarak Fransız kozmetik markası Yves Rocher'in reklam filminde rol alan oyuncu Bergüzar Korel, bu kez bomba gibi bir projeyle beyaz perdede seyirciyle buluşacak.

Bergüzar Korel bomba gibi bir projeyle setlere dönüyor

40 yaşındaki 3 çocuk annesi güzel oyuncu Bergüzar Korel, oyuncu eşi Halit Ergenç ile radikal bir karar alarak geçtiğimiz yıllarda İngiltere'ye yerleşmişti.

640xauto-1-utr5.jpg

İlk olarak Kırık Hataylar adlı dizi ile seyirciyle buluşan Korel, son olarak 2021 yılında Netflix'te yayınlanan Azizler dizisinde yer almıştı. Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, bu kez etkileyeci bir film ile seyirciyle buluşacak.

BEYAZ PERDE DE '10 SANİYE'

Halk TV'nin internet sitesinde gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberinden içeriğe yazıya göre, Korel "10 Saniye" adlı sinema filmiyle setlere dönüyor. Senaryosu Erdi Işık imzası taşıyan filmin yönetmen koltuğunda Ceylan Özgün Özçelik oturacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bir anneyle, bir öğretmenin hikâyesinin anlatılacağı "10 Saniye"nin hazırlık çalışmalarına başlandı. Bergüzar Korel’in 'Zeynep' karakterini canlandıracağı filmde, Bige Önal ise 'Elif' rolüne hayat verecek.

Kaynak: halktv.com.tr