Ben Affleck'in yeni filmi 'Hypnotic'ten ilk kareler yayınladı! Nefesler tutuldu...

Ben Affleck'in başrolünde yer aldığı, Robert Rodriguez'in yönetmen koltuğuna oturduğu aksiyon-gerilim filmi 'Hypnotic' (Hipnotik) Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Ben Affleck'in yeni filmi 'Hypnotic'ten ilk kareler yayınladı! Nefesler tutuldu...

Büyük bütçeli aksiyon gerilim filmi "Hypnotic" (Hipnotik) Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak. Filmin başrolü Ben Affleck'e emanet.

Filmde Ben Affleck, kayıp kızıyla gizemli bir şekilde bağlantılı bir dizi gerçeği çarpıtan suçu araştırırken kendisini bir tavşan deliğinden aşağı doğru dönerken bulan bir dedektifi canlandırıyor. Daniel Rourke (Ben Affleck) yetenekli bir medyumun yardımıyla, kızını bulmanın anahtarının elinde olduğuna inandığı ölümcül bir hayalet tarafından takip ediliyor.

kapak-173239.jpg

Yönetmen Robert Rodriguez şunları söyledi: "Uzun yıllardır bu film üzerinde çalışıyorum. Beklenmedik virajlarla dolu, çılgın, eğlenceli bir yolculuğu deneyimlemek isteyen tüm film severlerle paylaşmayı dört gözle bekliyorum."

Yardımcı oyuncular arasında Alice Braga, JD Pardo, Hala Finley, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, Jackie Earle Haley ve William Fichtner yer alıyor.

"Hypnotic" (Hipnotik) filmi için vizyon tarihi 12 Mayıs olarak açıklandı.

Kaynak: aksam.com.tr