Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, Camdaki Kız'ı birincilik tahtından etti!

16 Eylül Perşembe reyting sonuçları açıklandı. Kanal D'nin reytingleri alt üst eden dizisi Camdaki Kız, TRT1'in yeni dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ile sallandı. Bu kez Camdaki Kız reyting rekorunda geri düştü.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, Camdaki Kız'ı birincilik tahtından etti!

TRT1 ekranlarında ilk bölümüyle yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, çok iyi bir performans göstererek reytinglerde büyük başarı elde etti. Dizi daha ilk bölümünden Kanal D'nin reyting yıldızı Camdaki Kız'ı tahtından etti.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI, CAMDAKİ KIZ'I EZDİ GEÇTİ

16 Eylül 2021 Perşembe reyting sonuçlarına göre, total izleyici grubunda Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı birinci oldu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız ise TRT1'in yeni dizisinin hemen arkasından geldi.

AB kategorisinde ilk sırayı Camdaki Kız alırken, ikinci sırada Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yer aldı. ABC1 kategorisinde ise yine ilk sırayı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı alırken, rakibi Camdaki Kız peşinden geldi.

Camdaki Kız totalde 5,81, AB'de 8,23 ve ABC1'de 7,66 reyting aldı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ise totalde, 6,86, AB'de 6,50 ve ABC1'de 8,16 reyting aldı.

Camdaki Kız Oyuncuları

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın Oyuncuları