Aziz, elde ettiği büyük başarının üstüne, ağızları açık bırakacak fragmanı da yayınladı!

Show TV ekranlarında ikinci bölümüyle ekranlara gelen, başrollerini Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in paylaştığı Aziz, büyük başarıyı yakaladı. Bütün rakiplerine rağmen, iddialı yapımdan birincilik geldi. Aziz, iddiasının devam edeceğini 3. bölüm fragmanıyla da gösterdi.

Aziz, elde ettiği büyük başarının üstüne, ağızları açık bırakacak fragmanı da yayınladı!

O3 Medya imzalı Show TV dizisi Aziz, dün akşam ikinci bölümle izleyicisiyle buluştu. İlk bölümüyle büyük ses getiren Aziz, ikinci bölümüyle de birincilik elde etmeyi başladı. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın başrolü paylaştığı dizi, Show TV'nin en beğenilen yapımları arasında yerini şimdiden aldı.

AZİZ REYTİNGLERDE BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİ

Antakya'da bir dönem dizisini anlatan Aziz, hikayesi ve kadrosuyla ilgileri çekmeye devam ediyor. 12 Kasım Cuma akşamı ikinci bölümü yayınlanan dizinin sonuçları da geldi. Reyting oranlarına bakıldığında Aziz, totalde 3, AB'de 2 ve ABC1 kategorisinde birincilik elde etti. Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar adlı iki iddialı diziye rağmen, hepsini aşarak çok iyi bir noktaya oturan yeni dizi, 3. bölüm fragmanını da yayınladı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Son bölümde Dilruba'nın Efnan'a karşı olan kıskançlığı büyük krizle sonuçlandı. Dilruba, Aziz'in Efnan'a olan ilgisine kayıtsız kalamadı ve Efnan'ın köyüne haber yolladı. Bu haber üzerine Efnan'ın babası gelip kızını zorla götürdü. Bu olayların yanında Adem ile Dilruba'nın nişanında büyük olaylar patlak verdi. Dilruba'nın Adem'i kolundan vurduğunu öğrenen Galip, Aziz ile karşı karşıya geldi. Aziz de şehirden gitmeyeceğini, tüm düzeni yeni baştan değiştireceğini herkese ilan etti. Son bölümde böylesine nefes kesen olaylar olurken, 3. bölüm fragmanında da olayların durulmayacağı anlaşıldı. Yeni bölümde Efnan köyde gelin verildi ve adı da Zelile olarak değişti. Ama Azizi hiçbir şeyin peşini bırakmadığı gibi Efnan'ın da peşini bırakmayacak. Aziz'in silahını kaptığı gibi Efnan'ın köyüne gittiğini göreceğiz. Yeni bölümde Aziz, Efnan'ı da alarak Antakya'ya geri gidecek. Dilruba, Aziz'in Efnan'ı kaçırdığını duyunca kıskançlık krizine girecek ve ne var ne yoksa döküp kıracak.

Aziz'den hesap sormaya gelen Dilruba, "Nefret ediyorum senden. Keşke ölseydin de gelmeseydin" diyecek. İşte olayların patlak verdiği nokta da burası olacak. Çünkü Aziz, Dilruba'nın bu bağırmaları karşısında onu kendisine çekecek ve öpecek. Maksude ise ikiliyi görecek ve şok olacak. Aziz ve Efnan arasındaki yakınlaşma, Dilruba-Aziz gerilimi ve Adem faktörü işleri baştan sona değiştirecek.

İşte 3. bölüm fragmanı: