Aziz çok iddialı bir bölümle geliyor! "Varsa yüreği yeten çıksın karşıma!"

Show TV'nin iddialı dizisi Aziz, ilk bölümüyle büyük beğeni alarak yerini garantilemeyi başardı. İzleyiciyi etkileyen dizi, yeni bölümüyle de epey ses getirecek. Yayınlanan fragman, binlerce görüntüleme alırken, yüksek tempolu bir bölüm de izleyiciyi bekliyor.

Aziz çok iddialı bir bölümle geliyor! "Varsa yüreği yeten çıksın karşıma!"

Televizyon ekranlarında iddialı yapımlar son sürat yer almaya devam ederken, Show TV'nin yeni dizisi Aziz de beğenileri üstüne toplamayı başardı. Dizi, ilk bölümünden başarılı bir giriş yaptı ve kitlesini oluşturdu.

YENİ BÖLÜMDE TANSİYON ÇOK YÜKSELECEK

O3 Medya imzalı Aziz'in başrolünde, Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas yer alıyor. Usta oyuncularla dolu kadroyla büyük bir ses getiren dizi, yeni bölüm fragmanını da yayınladı. Yeni bölümde Aziz, Efnan'ı eve getirecek ve evde tansiyon bir anda yükselecek.

AZİZ'N GELİŞİYLE TÜM DENGELER YERLE BİR OLACAK

Öldüğü düşünülen Aziz'in şehre gelişi tüm dengeleri yerle bir ederken, Aziz için büyük mücadele başlayacak. Aziz'in karşısında olanlar ona bir lokma dahi vermek istemeyecek. Ama diğer yanda da onu umutla bekleyenler olacak. Aziz ise tam da bu aşamada büyük bir karar alacak.

"VARSA YÜREĞİ YETEN ÇIKSIN KARŞIMA!"

Antakya'dan basıp gidecek mi, yoksa kalıp her şeye en baştan mı başlayacak? Fragmandan anlaşıldığına göre Aziz kalıp savaşmayı tercih ederek, "Bundan sonra toprağımda, işimdeyim. Varsa yüreği yeten çıksın karşıma!" diyecek.

İşte yeni bölüm fragmanı:

Aziz, Dilruba ile büyük bir aşk yaşadı ancak Adem ile evlenecek olması da onu derinden yaralıyor. Fakat Efnan'ın varlığı dizide büyük değişimlere yol açacak. Herkes Dilruba ile Aziz aşkını çok beğendi beğenmesine ama Efnan ile Aziz'in yakınlaşması izleyiciyi daha da sevindirecek.