Aynı günde 3 dev proje , seyircinin kafası karışık!

Atv,Show Tv ve Fox tv kanaları dün birbiriyle kıyasaya yarış halindeydi. Çarşamba akşamlarının büyük düellosu üç kanal arasında devam etmekteydi ki dün sezon finali yapan Kuruluş Osman inzivaya çekildi.

Aynı günde 3 dev proje , seyircinin kafası karışık!

Üç dev proje ; Kuruluş Osman, Sen Çal Kapımı ve Cam Tavanlar aynı gün yayınlanmanın azizliğine uğruyorlar ancak görüldüğü üzere Kuruluş Osman hiç ama hiç etkilenmemiş olacak ki 64.bölümüyle ekranlara gelirken ABC1 grubunda ilk sıraya yerleşirken, AB'de ise bir basamak gerileyerek, ikincilik koltuğuna oturdu. Böylecelikle başarı bir sezonu gerisinde bırakan dönem dizisi dinlenmek için yaz tatiline ayrıldı.

Dün akşam 42. böümüyle izlediğimiz Sen Çal Kapımı'da final için geri sayıyor. Dizinin yıllar sonrasına geçen senaryosu dahilinde en son  Eda, Serkan'a Kiraz'ın babası olduğu gerçeğini söyledi ama bakalım işler nereye doğru gidecek? Hande Erçel'in çok sevilmesi ve aynı şekilde Kerem Bürsin'in de hayranları tarafından yıllardır hiç bırakılmaması dizinin düşe kalka gitmesine destek veriyor. Ancak gün sonunda AB'de 6.sırada yer bulan dizi ABC1'de ise maalesef 7. sırada kendine yer bulabiliyor.

Cam Tavanlar ise Bensu Soral ve Kubilay Aka'ya rağmen istenileni veremiyor. Çok meraklandırılan, konusu çok tutulan ve seyirci tarafından çok büyük umutla beklenen dizi de bir şeyler ters gidiyor ve çözülemiyor. Kuruluş Osman'ın sezon finaline girmesi kendisine bir miktar başarı kazandıracak olsa da belli ki Sen Çal Kapımı'da fina yaptıktan sonra ortalık Cam Tavanlar'a kalacak gibi duruyor. 3. bölümünü izlediğimiz dizi ABC1'de 8. sırada geceyi kapatırken tüm diğer kategorilerde maalesef 12. sırada kalabildi. 

Böyle talihsizikler maalesef aynı gün yayınlanan dizilerde olabiliyor, herkesin yolu açık olsun...