Ayça Ayşin Turan'ın yeni imajı sosyal medyayı yıkıp geçti! Görenler gözlerine inanamadı...

Netflix'te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde canlandırdığı Leyla karakteriyle hafızalara kazınan Ayça Ayşin Turan'ın yeni imajını görenler gözlerine inanmadı. Bazı takipçileri tepki gösterirken büyük bir çoğunluğu Turan'ın yeni imajını beğeni yağmuruna tuttu.

Ayça Ayşin Turan'ın yeni imajı sosyal medyayı yıkıp geçti! Görenler gözlerine inanamadı...

Son olarak Hakan Muhafız isimli dizide rol alan Ayça Ayşin Turan, ünlü şarkıcı Murat Boz ile anılıyor. Özel hayatıyla ilgili ser verip sır vermeyen oyuncu, hayranlarının yıllardır alışık olduğu bir imajla sosyal medya hesabından bir kare paylaştı. Upuzun saçlarının kısacık olduğu yeni hali Turan’ın hayranlarını ikiye böldü.

SAÇLARINI KISACIK KESTİRDİ

Saçlarını yıllardır uzun ve doğal rengiyle kullanan oyuncu, bir ara imaj değiştirerek rengini değiştirdi. Her zaman doğal olmayı seçen ünlü oyuncu, herhangi bir estetik operasyon yaptırmamış ender ünlülerden biri olarak dikkat çekiyor. Uzun saçlarını kulak hizasına gelecek kadar kısaltan oyuncu yeni imajını da 6,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

ayca-aysin-turan.webp

Oyuncunun paylaşımına yorum yapan birçok kullanıcı, çok beğendiklerini ve Turan'a çok yakıştığını söylerken bir kısım hayranı ise “Güzel saçlarına nasıl kıydın, hemen uzatmalısın” şeklinde yorumlarda bulundu.

Kaynak: tgrthaber.com.tr