ATV'nin Yeni Dizisi Kardeşlerim Dizisinden Halit Özgür Sarı Bilinmeyenleri Açıkladı

ATV ekranında yayınlanan KARDEŞLERİM DİZİSİNDEN HALİT ÖZGÜR SARI OYNADIĞI KARAKTERİ YORUMLADI! Bomba açıklamalarda bulundu..

ATV'nin Yeni Dizisi Kardeşlerim Dizisinden Halit Özgür Sarı Bilinmeyenleri Açıkladı

ATV’nin yeni dizisi Kardeşlerim’in başrol oyuncularından Halit Özgür SARI oynadığı Kadir karakterinin iç dünyasına dair bilgiler paylaştı.

Başına gelen talihsiz olaylarla birlikte üç kardeşi Ömer, Asiye ve Emel için hem anne hem baba olmak zorunda kalan Kadir’in hayatından pek çok taviz vermesi ve fedakarlık yapması gerektiğini belirten SARI, bir yandan da Kadir’in anne ve babasını kaybetmesi nedeniyle zorlu günlerden geçtiğini belirtti.

SARI, Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı karakterin en belirgin özelliğinin fevri davranışları olduğunu belirterek başına gelen üzücü olaylarla birlikte bu fevriliği törpülemeyi ve daha sakin kalmayı öğrendiğini söyledi.

Kardeşleri için her türlü şeye boyun eğmeyi öğrenen Kadir’in, aslında aile olmanın değerini şimdi çok daha iyi anladığını belirtti.

Karakterin, hayatı hatalar yaparak öğrenmesi durumunu tam bir gerçeklik olarak değerlendiren Halit Özgür SARI dizinin tam anlamıyla gerçekliği yansıttığını ifade etti. Oynadığı karakteri “var olmadan var etmeye çalışan” bir karakter olarak tanımlayan SARI, Kadir karakterini seçmesindeki asıl etkenin bu olduğunu söyledi.

.jpg

Halit Özgür SARI, dizinin yayınlanan bölümlerinden sonra izleyicilerden olumlu yorumlar aldığını söyleyerek diziyi ağlamamak için izlemeyenler bile olduğunu belirtti. Amaçlarının izleyiciye çaresizliği tattırmak olduğunu belirten SARI, bunu başardıklarını gördüğünü ifade etti ve ekledi; “İnsan, hayatın aldıklarını elbet bir gün geri vereceği gerçeğini, unutmadan yaşamalı.”

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamları ATV’de.