ATV'nin sevilen dizisi Hercai'de yeni gelişmeler yaşanıyor! Yer yerinden oynatan kriz

Uzun bir süredir ATV ekranında yayınlanan TV Dizisi Hercai gelen son haberler herkesi çok üzdü! Yaşanan son gelişmeler sonrasında seyirci ne yapacağını bilemez oldu..

ATV'nin sevilen dizisi Hercai'de yeni gelişmeler yaşanıyor! Yer yerinden oynatan kriz

Final yapması beklenen dizilerden birisi de Hercai.. Sebep ise reyting düşüşü.Oysa dizi başladığı günden itibaren fırtınalar estiren bir dizi! Şimdi herkes ne olacağını merak ediyor. Yaşanan son gelişmeleri sizler için derledik! İşte TV dünyasında yaşanan depremle ilgili gelişmeler..

ATV’nin sevilen dizisi Hercai’de yaşanan gelişmeler seyircileri üzüyor.

 

Son olarak 63. bölümü yayınlanan Hercai dizisinden dram eksik olmuyor. 3. sezonu yayınlanmakta olan dizinin başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü ikilisi paylaşıyor. Yayınlandığı ilk bölümden beri heyecan, acı, dram ve gözyaşı hiç eksik olmayan dizide, son bölümde de seyirciyi üzecek gelişmeler yaşandı.

1156763.jpg

Dilşah’ın gerçek yüzüyle bir kez daha karşılaşan Reyyan, duydukları karşısında hayret içinde kaldı. Dilşah’a karşı kendini koruması gerektiğini düşünen Reyyan, Dilşah’ın sandığı gibi biri olmadığının farkına vardı. Öte yandan oğlu Azat’ın ortadan kaybolması ile yıkılan Cihan, bu durumdan Miran’ı sorumlu tutarak elinde silahla düğün evini bastı.

 

Füsun’un yaptıklarını öğrenerek deliye dönen Zehra da, Füsun'dan hesap sormak için Aslanbey konağının yolunu tuttu. Diğer yandan Reyyan, Miran’dan bir sır gibi sakladığı gerçeği daha fazla saklayamayacağını anladı ve her şeyi Miran’a anlatmaya karar verdi. Reyyan, Miran için güzel bir gece hazırlarken, Miran’ın da Reyyan için bir sürprizi vardı ama işler istenildiği gibi ilerlemedi. Dizinin bir sonraki bölümünde yaşanacak gelişmeler ise merakla bekleniyor.

 

Reytingler Düşüşte!

Hercai dizisinin reytinglerdeki düşüşü de gözlerden kaçmıyor. Uzun süre reytinglerde büyük bir başarı yakalamış olan dizi, son zamanlarda total reyting grubunda büyük bir düşüş yaşadı. AB reyting grubunda zaten kötü durumda olan dizi, seyircisini kaybetmeye başladı gibi gözüküyor. Reytinglerdeki düşüşün nedeni tam olarak bilinmese de, dizideki ağır dramın artık seyirciyi sıkmış olabileceği düşünülüyor.