Atv'nin reyting rekortmeni dizisinde büyük değişim rüzgarı

Bir zamanlar Çukurova! 24 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak 102. bölümü ile 3. sezona veda edip, yaz tatiline çıkacak dizide sular durulmuyor

Atv'nin reyting rekortmeni dizisinde büyük değişim rüzgarı

Perşembe akşamı fenomeni, Atv ekranlarının en sağlam dağı, başarılı oyuncuları, senaryosu, kurgusu, dizi içinde 6 ay inşaatı süren Yamanlar Konağı, binbir çeşit dönem kıyafeti, 1.000.000 fazla kullanılmış kelime ile senaryosu ile kimden bahsettiğimizi sizlerde çözdünüz. Tabii ki Bir zamanlar Çukurova! 24 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak 102. bölümü ile 3. sezona veda edip, yaz tatiline çıkacak dizide sular durulmuyor.

Bitmek bilmeyen entrikalar ile süregelen bir proje ama seyirci hayran. 60-70'li yıllar arasında geçen dönem, kullanılan her türlü detay seyirciyi adeta büyülüyor.

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Melike İpek Yalova, Esra Dermancıoğlu gibi diziye bambaşka yön veren karakterlerin diziden ayrılması ve Hande Soral, Furkan Pala, Nazan Kesal gibi oyuncularında diziye dahil olması senaryoyu bambaşka bir yöne çevirmişti. Ancak ne olursa olsun senaryoda kopulmayan bir ana fikir olması bence seyirciyi canlı tutan kısım o.

Dışarıdan gelen her karakter, isterse yedi kat el olsun öyle bir senaryo içine dahil ediliyor ki, sanki gerçekten orada olması gerekiyormuş gibi doğal akışta seyirci kabul ediyor ya da diziden senaryo gereği ya da kendi istekleri doğrultusunda ayrılan oyuncular öyle doğru zamanlarda çıkıyor ki hikaye kendilerinden sonra başka bir boyuta evrilse dahi tıpkı hayat gibi doğal karşılanıyor.

Seyirci Ümit karakterinden nefret eder durumda. Başarılı oyuncu Hande Soral bu işin altından inanılmaz yeteneği ile çok başarılı bir şekilde kalkıyor ve seyirciye gerçekten o nefret edilmesi gerektiğine inanılan kadını sunuyor. Demir'e olan saplantılı aşk yüzünden Yamanlar konağının altını üstüne getiren Ümit en son Demir'i vurmak isterken  annesi Sevda'nın Demir'in önüne geçmesinden dolayı annesi istemeden vuruyordu.

Yayınlanan fragmanda Sevda karakterine hayat veren Nazan Kesal'ın projeye veda ettiğini görüyoruz ve üstüne üstlük Demir'in bir süre konakta yaşaması için Ümit'i alıp eve getirmesi ve bunu da Züleyha'ya açıklaması şokuna giriyoruz. Belli ki bu hikaye daha bizi çok şaşırtmaya devam edecek. Fransa'dan gelen Betül acaba Yamanlara ne tarz dersler verecek, Züleyha - Demir ilişkisi daha ne kadar mücadele etmek zorunda kalacak hepsini 4. sezonda izliyor olacağız.