ATV'nin EDHO'ya karşı aldığı karar izleyiciyi çileden çıkaracak!

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde büyük bir şok yaşandı ve dizi yeni bölümü gelecekken yayından kaldırıldı. Bu olay sonrasında izleyiciden tepkiler dinmek bilmiyor. ATV'nin kararı ise izleyiciyi çıldırtacak noktaya getirdi.

ATV'nin EDHO'ya karşı aldığı karar izleyiciyi çileden çıkaracak!

Son yılların en iddialı dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6 sezonu ve 199 bölümü geride bırakarak, beğenileri toplamaya devam ediyordu. Geçtiğimiz haftalarda dizinin yeni sezon yeni bölümü yayına girecekti. 200. bölümüyle yayınlanacak olan dizi büyük bir merak yarattı.

DAKİKALAR KALA YENİ BÖLÜM YAYINDAN KALDIRILDI

Var olan oyuncuların yanında yeni sezonda Uğur Yücel, Eren Vurdem, Levent Ülgen ve daha birçok ünlü oyuncu kadroya dahil oldu. Ama yeni bölüme dakikalar kala karar dizinin yayından kaldırıldığı anlaşıldı.

ATV HALA SESSİZLİĞİNİ KORUMAYA DEVAM EDİYOR

Bu hamle sonrasında sosyal medyada kıyamet koptu. EDHO gündemde birinci sıraya yükseldi. Ardından kanaldan ya da diziden bir açıklama beklendi. Ama iki taraf da uzun süre açıklamada bulunmadı. ATV konuya kayıtsız kalırken, günler sonra yönetmen Onur Tan ve Hızır karakterine hayat veren Oktay Kaynarca veda mesajı yayınladı. ATV ise hala sessizliğini koruyor.

ATV'NİN SESSİZLİĞİ İZLEYİCİYE DEĞERSİZ HİSSETTİRİYOR

ATV'nin izleyicisine karşı kayıtsız kalması tepki görmeye devam ediyor. İzleyici ısrarla EDHO'nun geri dönmesini talep ediyor ama herhangi bir gelişme de yaşanmıyor. Bu kadar önemli girişimler, yepyeni kadro ve ses getiren fragman sonrasında alınan karar, izleyicide büyük bir hüsrana neden oldu. ATV'nin bu hamlesinden dolayı ise tepkiler hala sürüyor.