ATV'de yayınlanan TV dizisi Kalp Yarası dediğini yaptı zirveye oturdu.

Atv ekranlarında 2 hafta önce yayın hayatına başlayan ve seyirciyi kendine esir eden dizi Kalp Yarası resmen seyirciye saniyeleri dahi saydırıyor.

ATV'de yayınlanan TV dizisi Kalp Yarası dediğini yaptı zirveye oturdu.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Nail Kırmızıgül gibi birbirinden yetenekli oyuncuların başrollerin olduğu dizi izlenme oranlarıyla zirveye resmen yerleşti. Tüm Kategorilerde elde ettiği bu başarı tabii ki böyle yetenekli oyuncu kadrosu ve senaryosuyla aslında çokta şaşırtıcı değil. Ortalığın son derece karıştığı Antakya'da Ferit'in düğüne Ayşe ile gelmesi herkesi şoke etmişti.

Hande bu durumu asla kabul etmeyip büyük bir hayal kırıklığı yaşıyordu. Ayşe de gördükleri karşısında hiç mutlu olmayıp İstanbul'a gitmeye karar vermişti ki Ferit aldatıldığını söyledi. Böylecelikle de Ayşe nikah masasına oturdu. Azade sinirlenip mekanı terk etti ve tek tek herkesten hesap sordu. Ancak sinsi planlar yapan Azade herkesin içinde gelinine elini öptürerek şaşkınlık veren bir eylem yapmış olsa da Ayşe'yi araştırtmak için adamını İstanbul'a yolladı bile...

Alt üst olan Hande konağa giderek Ayşe'nin karşısına geçti ancak bu sırada Azade'ye İstanbuldaki adamından bilgiler gelmekteydi. Hande'nin ailesini kahvaltıya çağırarak Ayşe'nin kim olduğunu ortaya döktü ve onu kabul etmeyeceğini belirtti. Ferit tepkisiz kalır mı?

Asla hemen Ayşe'yi korudu ve ona nasıl aşık olduğunu anlatarak herkesi özellikle de Hande'yi şok etti. Hande çılgına dönmüştü bu yüzden Yaman ve Ferit'i aynı anda çiftliğe çağırdı. Eline aldığı silahla Yaman'a Ferit'i ikna etmesini söyledi. Yaman da "ne gördüysen o" şeklinde yaptığı açıklamayla arkasını dönüp gitmeye kalkmıştı ki Hande tetiği çekti ve tam o anda Rüzgar ile dertleşen Ayşe omzundan vurularak yere düştü. Bakalım 3. bölümde neler olacak hep beraber bekleyip göreceğiz.