ATV yeni sezona damga vuracak fenomen diziyle ekranı sallayacak

Yayınladığı bir çok TV dizisi fırtınalar estiren ATV'den yeni sezona damga vuracak bir dizi daha geliyor

ATV yeni sezona damga vuracak fenomen diziyle ekranı sallayacak

ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası adlı dizi fırtınalar estiriyor. Antakya'da çekilen dizinin yeni sezonda fırtınalar estiren diziler arasında yer alması bekleniyor.

Kalp yarası dizisi yaz aylarına rağmen milyonlarca kez izlendi. Genellikle dram ve yaz dizileri tutarken Kalp yarası adlı dizinin tutmuş olması herkesi şaşırttı. 

Başrol oyuncularının performansı da oldukça önemli elbette. Dizinin hikayesinin iyi yazılmış olması ise seyirciyi kendine çeken başka bir faktör oldu... 

Televizyon Gazetesinde yer alan habere göre: Kalp Yarası dizisinde Ferit ve Ayşe karakterlerinin aşk hikayesi anlatılırken, önemli toplumsal mesajlar da veriliyor. Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Ferit karakterinin Türkiye’de büyük sorun olan cinayet ve kadına şiddet konularında söylediği söyler sosyal medyada çok etkili oldu.

kalpyarasi-bolum6ya.jpg

Gökhan Alkan da bu karakter sayesinde kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Yetenekleri ile izleyicilerden alkış alan Gökhan Alkan, yakışıklılığı ile de hayranlarını mest ediyor .

Kalp Yarası dizisi son dönemde Türkiye’de fenomen bir yapım olmaya doğru hızla ilerliyor. Diziyi sosyal platformlardan takip eden yurt dışında milyonlarca dizi hayranı var ve ilginin bu kadar büyük olması yurt dışı satışlarını da olumlu etkileyecektir.

ATV ekranlarında yayınlanan bir çok dizinin sonralarda yurt dışında da gösterime girdiği biliniyor. Özellikle Arap ülkeleriyle balkan ülkelerinin neredeyse bir çoğunda ATV dizilerini izlemek mümkün.

Kalp yarası dizisiyle kanal büyük bir reyting elde ederken yeni sezonda da bu dizinin fenomen olması bekleniyor..